FCSB s-a făcut iar de râs în Europa, Gigi Becali iar vrea să plece

Ultima actualizare:

FCSB a mai suferit o rușine în cupele europene. Bucureștenii cu veșnice pretenții la titlu au pierdut cu 1-0 în deplasarea din Georgia, unde au fost învinși de ocupanta locului 5 din campionat, Saburtalo Tbilisi.

Gigi Becali iar vrea să plece din fotbal (FOTO: Sportpictures)
Gigi Becali iar vrea să plece din fotbal (FOTO: Sportpictures)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Nonikaşvili, în minutul 41. La finalul uneia dintre partidele cele mai slabe din istoria recentă a FCSB, patronul echipei, Gigi Becali, a anunțat că vrea să se retragă definitiv din fotbal în 2-3 ani. Omul de afaceri e sigur că echipa se va califica în turul 3, însă nu vede nici un viitor acestei formații.

Nu scorul e problema. Îi vom scoate pe ăștia. Problema e că nu avem valoare. Cred că nu avem valoare. Am rămas în urmă și cu valoarea jucătorilor și cu sistemul de pregătire și antrenament. Așa cred. Adversarii nu sunt jucători de valoare. Suntem noi prea proști! Eu deja am luat hotărârea. Ies din fotbal! Durează 2-3 ani până lichidez. Nu am de unde să mai scot bani. O să-mi scot banii pe care i-am băgat și la revedere! Eu zic că nu avem valoare. Asta e concluzia mea”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport, conform gsp.ro.

Gigi Becali nu știe ce se întâmplă cu Octavian Popescu

El a continuat: ”Dau bani pentru ca niște jucători să joace fotbal? Gata, s-a terminat prostia asta! Mă retrag cu o strategie, în 2-3 ani. Vreau să scot banii. Nu pot să plec peste noapte. Nu închid. Las echipa să fie pe locul 6-7. Nu mai dau bani. Dacă poate, să crească cu jucătorii de la Academie. Dacă găsesc pe cineva ca s-o vând, o vând. Dar nu am pe cine. Cine să dea bani? Sunt oameni care au uitat fotbal. Poate fi chestiune de pregătire și de antrenament. Nu știu ce e, dar nu avem valoare. Coman, pe care am dat milioane, nu mai poate dribla pe cineva. Octavian Popescu nu mai e ăla pe care-l știam. E altul. Nu-l mai cunosc. E ceva ce mă depășește. O să vorbesc cu jucătorii. Ce să vorbesc cu antrenorul? Jucătorii stau pe teren și se uită la adversari. Uitați cât au alergat... Un jucător, dacă vrea să fie fotbalist, aleargă 8-9 kilometri. Vreau să-mi scot banii. Dacă televiziunile nu plăteau, noi nu eram... Eu nu mai dădeam bani. Eu nu mai făceam fotbal. Oricum, cred că luăm prea mulți bani din fotbal. Nu merităm”, a mai spus Gigi Becali după eșecul din Conference League.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net