#Exclusiv Click!

George Simion, declarații în răspăr după nuntă! Miresei i-a picat fața: „Să vedem cât durează dragostea!” Adevărul despre sarcina Ilincăi!

30 august 2022 9:29   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

George Simion se îndoiește de dragostea Ilincăi? Niciodată nu se știe cât va dura fericirea! Pe liderul AUR l-a cam luat gura pe dinainte imediat după nuntă și a făcut declarații, care nu i-au picat deloc bine proaspetei mirese!

George Simion a renunțat la burlăcie la 36 de ani! Și-a luat mireasă mai tânără cu 13 ani, pe Ilinca, proaspăt absolventă de Drept. Liderul AUR a recunoscut că, până la vârsta aceasta, a fost greu de dus la altar, însă proaspăta mireasă a fost femeia care l-a cucerit, întruchipând perfecțiunea pentru el.

Adversarii politici ai liderului AUR, dar și analiștii, au fost la unison de părere că nunta lui Simion de la Măciuca a fost una cu iz electoral, evenimentul pregătind ofensiva AUR la alegerile de peste doi ani. De altfel, chiar George Simion a recunoscut că nunta lui de la Măciuca a fost un "act politic"!

Până una alta, George Simion s-a însurat, iar nunta festival de la Măciuca a adunat vreo 5.000 de oameni. Mulți din cei prezenți la nuntă bagă mâna în foc că Simon e îndrăgostit lulea de noua lui mireasă! În toiul nunții, dchiar după ce a spus „Da” în fața marilor preoți și în fața stării civile, George Simion a scos porumbelul pe gură și a făcut declarații controversate despre trăinicia căsniciei sale cu Ilinca.

Imediat după ce a coborat din balon, de mână cu miresica Ilinca, liderul AUR ne-a declarat dezinvolt: „ M-am plimbat pentru prima dată! Așa e dragostea te ia pe sus, ca-n balon. Acum să vedem cât durează!”, a spus George Simion, pentru Click!.

Vorbele lui ginerică nu i-au picat deloc bine Ilincăi, care l-a tras imediat de mânecă pe proaspătul ei soț, semn că la Simion în căsnicie o să cânte puicuța, nu cocoșul!

Este Ilinca deja însărcinată? „Vrem șapte copii!”

Până și mama lui George Simion i-a atras atenția fiului ei să nu-și înșele nevasta. George Simion și Ilinca își doresc nu mai puțin de șapte copii! Multă lume prezentă la nuntă s-a întrebat dacă miresica nu era deja însărciantă. Ginerică a spulberat însă misterul.

Ilinca nu este încă însărcinată. E adevărat că ne dorim șase-șapte copii!”, a mai spus liderul AUR.

Cine e mireasa lui Simion?

Proaspăta soție a lui George Simion, Ilinca, este o tânără de 23 de ani, care nu își dorește prea multă expunere mediatică, deși la nuntă a fost nevoită să facă și ea baie de mulțime la brațul soțului. Este pasionată de Drept și are un parcurs profesional complet diferit față de cel al viitorului său soț.

Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu Parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu”, a declarat George Simion, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe