Edi Iordănescu, relație scandaloasă cu Delia! A făcut publice imagini cu artista goală

Ultima actualizare:

Despre viața profesională a lui Edi Iordănescu s-a discutat intens în ultima săptămână, selecționerul naționalei de fotbal primind nenumărate critici, din cauza înfrângerilor suferite de tricolori.

Așa a revenit în atenție și un capitol trecut din viața personală a acestuia. Câți își mai aduc aminte că Edi Iordănescu și Delia Matache au format un cuplu despre care se discuta, la un moment dat, că ar putea ajunge și în fața altarului?

S-au iubit doi ani de zile

Mai mult, cei doi au ajuns să fie protagoniștii unui scandal, la ani buni de la consumarea relației, când în presă a apărut un sex-tape!

Între 2004 și 2006, frumoasa Delia Matache, a cărei carieră relansată era în plină ascensiune solo, se etala la brațul lui Eduard, fiului fostului selecționer din perioada de glorie a fotbalului românesc, Anghel Iordănescu.

Citește și: Bărbații din viața Deliei Matache: Iată cine a fost prima ei iubire

Cei doi aveau prieteni comuni și se întâlneau la diverse petreceri sau ieșiri în gașcă. Așa au ajuns să se cunoască și să devină apropiați.

Cei doi păreau că se iubesc, însă, lucrurile s-au încheiat brusc. S-a discutat, atunci, că Edi ar fi înșelat-o pe Delia. Nimic mai fals, iar lucrurile au fost lămurite chiar de el.

Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem”, a declarat presei, la vremea respectivă, Edi Iordănescu.

Furtuna din 2010

Programul Deliei nu l-a deranjat, însă, pe Matteo, cunoscutul cântăreț care i-a devenit iubit acesteia timp de doi ani de zile, până în 2008. Acesta a fost anul în care Eduard Iordănescu a dus-o în fața altarului pe Arabella Kapitany, cea care i-a dăruit în anii ce au urmat doi copii superbi.

În 2010, însă, cei doi aveau să se intersecteze din nou, în paginile ziarelor de această data. Revista Spy a publicat, atunci, un filmuleț cu cei doi, goi, în pat, clipul fiind realizat în 2006. Ambii protagoniști au avut o atitudine civilizată și au reacționat ca doi oameni maturi.

Citește și: Delia a intrat într-o depresie puternică după scandalul cu filmuleţul erotic

Deși afectată, ținând cont de natura intimă a clipului, Delia a declarat la vremea aceea: „În filmuleţele astea nu văd nimic anormal. Eram doi oameni care trăiam sub acelaşi acoperiş. Noi ne distram, totul era o glumă. Nu mi-e ruşine să fiu femeie, sunt sigură pe feminitatea mea şi nu am de ce să mă supăr şi să mă deranjeze”.

Delia i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu

Mai mult, artista i-a luat apărarea fostului iubit. „Nu-l văd pe Edi în stare de a da filme presei. Nu ştiu cum au apărut în presă. Nu suport să văd obiectiv de niciun fel în jurul meu. A fost o joacă, nu a fost nimic aranjat”, declara, în 2010, Delia.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net