Delia a intrat într-o depresie puternică după scandalul cu filmuleţul erotic

Necazurile se ţin parcă lanţ de Delia. Cântăreaţa s-a despărţit recent de Florin Moldoveanu, se pare că din cauza unor sms-uri primite de artistă de la fostul ei iubit.

Delia este foarte sexy jpeg

Acum apariţia unui filmuleţ deocheat, în care apare în ipostaze erotice alături de Edi Iordănescu, a băgat-o pe Delia într-o depresie puternică.

Mama Deliei, Gina Mocanu, tatăl vitreg şi prietena cântăreţei, Andreea Popescu, au comentat la Acces Direct de miercuri acest subiect delicat.

„Delia nu trebuie să se justifice. Nu face nimic altceva decât ce face orice femeie. La tinereţe îţi permiţi tot felul de nebunii. Grav e că cineva trage cu urechea în casa ei. Eu mă mândresc cu ea că e frumoasă şi că mor bărbaţii după ea. Băieţii cu care a fost sunt de calitate. Nu am nicio părere de rău. Îmi pare rău de cine se uită pe gaura cheii”, a precizat mama Deliei.

simeon stalpnicul png

foto - mama Deliei, Gina Mocanu

„Pe Delia a afectat-o acest scandal. Ea e copil. Nu are de ce să se justifice. Femeile trebuie să-şi ţină bărbaţii acasă aşa. Pisicoase”, a adăugat Gina Mocanu. Tatăl vitreg al Deliei a completat în glumă: „Acest lucru l-am aflat şi eu acum.”

„Nu cred că s-a întâmplat ceva grav. Cine consideră că e ceva ieşit din comun? Delia e o artistă în orice ipostază ar apărea. Să nu fie supărată pe nimeni. Vor fi date uitării în momentul în care va apărea ceva mai exploziv şi se va uita”, a fost părerea părintelui vitreg al Deliei.

simeon stalpnicul png

foto - tatăl vitreg al Deliei

Să fie vinovat Edi Iordănescu de apariţia acestui filmuleţ? „A fost altcineva mai îndrăzneţ şi a căutat pe gaura cheii. Să nu îi fie ruşine cu ceva ce face în patul ei. Edi e un băiat extraodrinar. Nu cred că ar fi făcut aşa ceva şi după atâţia ani. De ce s-o facă? Care era miza? El are copil, are o familie. Nu-i pica lui bine aşa ceva acum. Florin nu ar avea ce să caute în ecuaţia asta.Şi-ar da singur în cap”, a menţionat Gina Mocanu.

Ea a mai precizat că, după despărţirea de Florin Moldoveanu, Delia „stă acum la casa ei. Avea două posibilităţi. Vrea să trăiască pe picioarele ei. Ea a ţinut casa noastră. Noi nu am mai avut serviciu de mult timp. Îşi conduce viaţa de la 16 ani.”

„Tragedia este să ajungem aşa de paranoici să nu ne mai manifestăm faţă de soţii noştri”, a încheiat mama Deliei.

Andreea Tivadar (foto medalion), despre care s-a scris în trecut că ar fi avut o relaţie cu Florin Moldoveanu pe când acesta era iubitul Deliei, a comentat că, în ultima vreme, s-a apropiat mult de Delia. „Îmi pare rău pentru ce i se întâmplă. Mi-a spus ce are pe suflet, de fostul ei iubit. Delia e o persoană foarte bună, deschisă. Nu mă aşteptam să mă sune după despărţirea de Florin. Nu cred că Florin ar fi în stare de aşa ceva, să dea filmuleţul acesta. El o iubeşte probabil şi acum.”

simeon stalpnicul png

Cătălina Mocanu, o fostă iubită a lui Edi nu-l crede nici ea în stare pe acesta că ar fi în spatele lansării acestui filmuleţ. „El e un tip atent, respectuos. Nu e gelos. Nu mi-a vorbit de Delia în perioada relaţiei noastre.”

Andreea Popescu (foto medalion), dansatoarea Deliei, a comentat puţin despre acest subiect. „E ciudat să discutăm noi acum când ea nu vrea să vorbească de aşa ceva.”

Ce spun Edi Iordănescu şi Florin Moldoveanu

Florin Moldoveanu a precizat pentru Acces Direct: „Nu am nicio implicare în aşa ceva. Suntem în 2010 şi se poate întâmpla una ca asta. Nu ştiam de existenţa filmuleţului acela. Fiecare e liber să facă ce vrea.”

foto - Florin Moldoveanu

Iată în următoarele două capturi foto ce le-a declarat Edi celor de la Acces Direct:

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
foto front 1 pisica instagram jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
298928761 839714603683337 6502115801888948110 n jpg
FotoJet jpg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
Delta 1 jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
image
image
image
image
door 1590024 1920 jpg
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg