Cătălin Zmărăndescu a cerut-o pe Luiza în căsătorie în mijlocul ringului de box: «Am căutat inele până mi-a venit rău»

Cătălin Zmărăndescu se află în prezent în Republica Dominicană, acolo unde se luptă pentru premiul cel mare de la Survivor. Înainte de a pleca în una dintre cele mai mari aventuri ale vieții sale, fostul sportiv a vorbit despre un moment important pentru familia sa: modul inedit în care a cerut-o în căsătorie pe Luiza. 

Cătălin și Luiza au împreună doi copii
Cătălin și Luiza au împreună doi copii

Cătălin Zmărăndescu este cunoscut de o țară întreagă pentru rezultatele obținute în lumea sportului. Este greu să ni-l imaginăm cuprins de emoții și nesigur pe propria persoană, dar acest lucru s-a întâmplat în seara în care a obținut titlul de campion mondial. Acea dată avea să marcheze un moment foarte important din viața lui Cătălin: după câștigarea meciului, sportivul a cerut-o în căsătorie pe Luiza, cea care i-a devenit între timp soție. 

Cătălin Zmărănescu, cerere inedită în căsătorie 

Cătălin Zmărăndescu a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe Luiza. A dezvăluit că a petrecut mult timp în căutarea inelului perfect. I-a oferit inelul antrenorului și i-a subliniat să i-l dea înapoi doar dacă va câștiga meciul. Lupta a fost una cruntă, iar după opt runde intense, Cătălin a ieșit victorios și a cerut-o pe Luzia în căsătorie, chiar în mijlocul ringului, spre surprinderea fanilor și a tuturor celor prezenți. Cu siguranță a fost un moment pe care cuplul nu îl va uita niciodată. 

"Am stat și am căutat inele până mi-a venit rău, să găsesc un inel să-mi placă mie, să reprezinte exact ceea ce trebuie. Toate bune și frumoase, i-am dat inelul antrenorului meu principal și i-am zis: „Îmi dai inelul doar dacă câștig. Altfel nu mi-l dai, iar el mi-a zis, hotărât: „Și o să câștigi. Și au început să se scurgă minutele, runda 1, runda 2, runda 3. Adversarul meu avea, la un moment dat, niște pumni de mă curenta până în călcâie.

Mi-a scos cutiuța, a chemat-o pe soția mea pe ring și de abia atunci s-a întâmplat totul. Nu se aștepta niciodată, nicio secundă, să fac gestul ăsta", a povestit Cătălin Zmărăndescu într-un interviu acordat publicației Viva. 

Cătălin Zmărăndescu este un tată foarte implicat

Pentru a participa la Survivor a lăsat acasă, în Târgoviște o famile frumoasă care îl așteptă cu drag să revină câștigător în România. Pe Luiza, soția sa, pe Matilda, de patru ani și pe Cătălin junior, de doar un an și jumătate. Cătălin este un tată foarte implicat și susține că traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. 

Cătălin a dezvăluit că încearcă să nu rateze niciun moment important și le este alături indiferent de situație. Sentimentele care îl leagă de cei mici nu poate fi descris în cuvinte, iar fostul sportiv mărturisește că cei doi copii reprezintă motivul pentru care muncește din greu. 

  "Mă implic cât pot de mult în creșterea lor și, crede-mă, era o vorbă, cineva îmi spunea așa: în momentul când ai copii după 40 de ani, trăirile sunt altele, sentimentele sunt diferite și fiecare moment e altfel, îl simți și îl trăiești cu o altă intensitate, mai puternic, mai mare. E adevărat, simt fiecare minuțel în pielea mea, în porii mei, în sufletul meu, în transpirație, în sânge, în orice. Deci copiii ăștia pentru mine sunt totul în viața asta, ei sunt eu. Cred că asta ar fi cea mai bună descriere", a povestit Cătălin. 

Deși între Cătălin și Luiza există o diferență de vârstă de 12 ani, cuplul a găsit o modalitate de a funcționa în ciuda oricărui obstacol. Luiza l-a încurajat pe Cătălin să participe la Survivor știind cât de mult simte nevoia de a face față unei provocări, după ce de șase ani s-a retras din lumea boxului. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net