Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, s-a îndrăgostit! Ea a înlocuit-o pe jurata de la „Vocea României”

Alex Leonte, în vârstă de 28 de ani, nepotul celebrului Nea Mărin, a decis să se consoleze, după ce a fost lăsat cu ochii în soare de către Theo Rose, în vârstă de 25 de ani. 

theo rose iubit jpg
Alex Leonte și Theo Rose

Theo Rose a decis să-și găsească iubirea în brațele regizorului Anghel Damian, în vârstă de 31 de ani, care, de curând, a fost iubitul actriței și regizoarei Lia Bugnar.

Cum s-a delectat Alex Leonte la Cluj și, mai important, în prezența cui

Trădat în dragoste, Alex Leonte a decis să uite de Theo Rose și s-a deplasat la tocmai la Cluj, la festivalul Untold 2022. Aici, Alex a decis să se regăsească în altă persoană, cu care a purtat lungi conversații la bar, așa cum a surprins Cancan

Citește și: Așteptarea a luat sfârșit! Cum comentează Alex Leonte despărțirea de Theo Rose? Mulți spuneau că l-a înșelat, dar...

Aflat la bar, vedeta s-a împrietenit foarte rapid cu barmanul, care a început să-l servească cu cele mai fine shot-uri de tequila. O perioadă bună de timp, Alex Leonte a uitat complet de Theo Rose și a dat pe gât shot după shot, ba chiar a început să le dea și altora. 

Vezi și: VIDEO Ce ai făcut Theo Rose? Noi dezvăluiri despre despărțirea de Alex Leonte: «E belea mare ce se întâmplă»

După ce s-a delectat cu cele mai fine băuturi, Alex Leonte a început să fumeze. Nu, nu țigări, ci un adevărat trabuc realizat din foi fine, care mergea excelent cu shot-urile de tequila pe care le-a dat la Cluj. 

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, dar și amețit de la fumul de trabuc, Alex Leonte a început să danseze și să uite de Theo Rose. Prima se pare că o făcea foarte bine, dar de a doua nu e nimeni sigur. 

Ba chiar mai mult, la bar se afișa, din când în când, câte o domnișoară care ai putea spune că este o clonă a lui Theo Rose, având aceleași trăsături faciale și culoare a părului. Se pare că, totuși, Alex nu a reușit să o uite pe cântăreață. Ori asta, ori are un tipar bine definit, pe care-l urmează cu strictețe. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Protest fata de mobilizare in Rusia FOTO EPA EFE jpg
Incendiu la o școală din Hațeg. FOTO: ISU Hunedoara
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg