Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, s-a îndrăgostit! Ea a înlocuit-o pe jurata de la „Vocea României”

Alex Leonte, în vârstă de 28 de ani, nepotul celebrului Nea Mărin, a decis să se consoleze, după ce a fost lăsat cu ochii în soare de către Theo Rose, în vârstă de 25 de ani. 

Alex Leonte și Theo Rose
Alex Leonte și Theo Rose

Theo Rose a decis să-și găsească iubirea în brațele regizorului Anghel Damian, în vârstă de 31 de ani, care, de curând, a fost iubitul actriței și regizoarei Lia Bugnar.

Cum s-a delectat Alex Leonte la Cluj și, mai important, în prezența cui

Trădat în dragoste, Alex Leonte a decis să uite de Theo Rose și s-a deplasat la tocmai la Cluj, la festivalul Untold 2022. Aici, Alex a decis să se regăsească în altă persoană, cu care a purtat lungi conversații la bar, așa cum a surprins Cancan

Citește și: Așteptarea a luat sfârșit! Cum comentează Alex Leonte despărțirea de Theo Rose? Mulți spuneau că l-a înșelat, dar...

Aflat la bar, vedeta s-a împrietenit foarte rapid cu barmanul, care a început să-l servească cu cele mai fine shot-uri de tequila. O perioadă bună de timp, Alex Leonte a uitat complet de Theo Rose și a dat pe gât shot după shot, ba chiar a început să le dea și altora. 

Vezi și: VIDEO Ce ai făcut Theo Rose? Noi dezvăluiri despre despărțirea de Alex Leonte: «E belea mare ce se întâmplă»

După ce s-a delectat cu cele mai fine băuturi, Alex Leonte a început să fumeze. Nu, nu țigări, ci un adevărat trabuc realizat din foi fine, care mergea excelent cu shot-urile de tequila pe care le-a dat la Cluj. 

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, dar și amețit de la fumul de trabuc, Alex Leonte a început să danseze și să uite de Theo Rose. Prima se pare că o făcea foarte bine, dar de a doua nu e nimeni sigur. 

Ba chiar mai mult, la bar se afișa, din când în când, câte o domnișoară care ai putea spune că este o clonă a lui Theo Rose, având aceleași trăsături faciale și culoare a părului. Se pare că, totuși, Alex nu a reușit să o uite pe cântăreață. Ori asta, ori are un tipar bine definit, pe care-l urmează cu strictețe. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net