Theo Rose, noi detalii despre sarcină. Ce face Anghel Damian: „E grijuliu ca și cu un bibelou”

Ultima actualizare:

Theo Rose, 25 de ani, a oferit noi detalii despre sarcină, după ce le-a tras fanilor o sperietură, recent, când s-a confruntat cu o serie de problemele. În cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la Pro TV, Theo Rose a povestit cum decurge sarcina, după ce, recent, artista a ajuns pe perfuzii, din cauza unor stări de slăbiciune, care au luat-o prin surprindere.

Theo Rose s-a mai relaxat, după perioada tensionată și a oferit detalii din culisele noii ei vieți, aceea de viitoare mămică. „Sunt bine, trăiesc și sunt sănătoasă! Mă tot controlez, așa cum trebuie, periodic. Mă confrunt cu tot felul de stări, grețuri, chestii specifice sarcinii”, a spus Theo Rose, citată de Știrileprotv.ro.

Evident, artista îl are alături, în mod necondiționat pe iubitul ei, regizorul Anghel Damian, 31 de ani, care urmează să devină tătic, așa că acesta încercă să fie atent la fiecare detaliu, pentru ca viitoarei mămici să nu-i lipsească ceva, mai ales confortul necesar acestei perioade.

E grijuliu ca și cu un bibelou. Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să creeze confort. Să trec cât mai ușor peste perioada aceasta”, a povestit Theo Rose, pentru sursa citată.

Ca oricare graviduță aflată la prima sarcină, nici Theo Rose nu e scutită de ispitele și nevoile specifice. „Nu prea poftesc la chestii, doar la ce văd în fața ochilor. Aș manca foarte mult”, a explicat artista.

La începutul lunii decembrie, Theo Rose le-a povestit fanilor, prin intermediul contului ei de socializare, despre primele probleme întâmpinate în sarcină. Aceștia se speriaseră din cauza faptului că artista nu mai postase nimic de multă vreme. 

„După o săptămână, nu vreți să știți. Mi-a fost rău. Am avut grețuri. Am fost pe perfuzii. Amărâtă. După o săptămână m-am pus pe picioare și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, că este normal”, a scris Theo Rose, pe contul ei de socializare. 

Viitoarea mămică a fost marcată de schimbarea suferită, simptomele fiind obișnuite, în unele cazuri, dar a spus că nu și-ar mai dori să repete experiența, bucurându-se de faptul că lucrurile s-au reglat așa cum trebuie.

Sper să nu-mi mai revină starea aia, sper să se fi terminat perioada cea mai grea și să înceapă să-mi fie bine și să pot să mănânc și eu ca oamenii. Foame îmi este, dar mi-e și greață în același timp. Astăzi mă simt bine”, a mai transmis Theo Rose, pe rețelele de socializare.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ jumătate de an. Producția „Clanul” i-a adus împreună, Theo Rose fiind distribuită în serialul regizat de Anghel Damian. Cum cei doi urmează să devină părinți, anul viitor, au început să se contureze și planurile de nuntă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net