Theo Rose, “păzită” de Anghel Damian. A îndurat frigul minute în șir, de dragul iubitei însărcinate

Ultima actualizare:

Aflați într-o relație de numai 4 luni, Theo Rose și Anghel Damian văd totul în lapte și miere! Actorul de 31 de ani este ochi și urechi la ce se întâmplă în jurul iubitei sale, mai ales de când aceasta a rămas însărcinată. Vă povestim totul, pe larg!

Recent, Theo Rose a susținut un concert în Capitală și nici măcar temperatura scăzută nu a făcut-o să stea acasă. Mândră tare de evenimentele sale, artista încearcă întotdeauna să facă totul bine și melodiile și show-ul să fie pe placul fanilor săi. 

Anghel Damian a stat cu ochii în 4, în timp ce artista cânta pe scenă

Îmbrăcată într-o geacă super groasă pentru a-i ține de cald, Theo Rose și-a bucurat fanii zeci de minute cu melodiile sale. Aflat în culise, Anghel Damian a tremurat tot atâtea minute, de dragul iubitei sale. 

Zgribulit și cu un pahar de cafea în mână, actorul a supravegheat-o îndeaproape pe artista însărcinată. Imaginile au fost surprinse una dintre fanele lui Theo Rose, aflată la concert. Aceasta a postat clipul video pe TikTok, acolo unde a primit numeroase aprecieri pentru scena romantică dintre cei doi, deși de la distanță! 

Despre iubitul său, Theo Rose are numai cuvinte de laudă, mai ales că trebuie să o suporte, așa cum spune ea. În cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete, jurata de la „Vocea României” a vorbit despre relația dintre ea și Anghel Damian.

„E greu să fii iubitul meu pentru că am o gură proastă, așa. Este o chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine. Am observat că asta o aplic și cu familia. Am foarte mult bun simț și sunt atentă cum mă comport cu oricine altcineva. Să fie totul corect, să nu greșesc cu niciun cuvânt”, a spus artista. 

Chiar dacă sunt împreună de numai 4 luni, Theo Rose și Anghel Damian au planuri mari de viitor, mai ales în contextul în care urmează să devină părinți. În cadrul aceluiași podcast, Theo Rose a vorbit și despre faptul că vor face nuntă!

Citește și - Mama lui Theo Rose, primele declarații despre nunta juratei de la ”Vocea României” cu Anghel Damian

„Facem și nuntă și copii, facem de toate”, a mai punctat artista, în fața lui Mihai Bobonete. 

S-a cuplat cu Anghel Damian după despărțirea de Alex Leonte 

Vestea că Theo Rose și Alex Leonte nu mai formează un cuplu a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că fanii cuplului așteptau să se căsătorească și să devină părinți. După ce presa a aflat de despărțirea lor, artista nu a mai avut încotro, așa că a trebuit să recunoască ruptura dintre ea și nepotul lui Nea Marin. 

La scurt timp după separarea de Alex Leonte, o nouă „bombă” exploda în showbizul românesc: Theo Rose și Anghel Damian, actor și scenarist, formau un cuplu. Cei doi nu au oferit prea multe detalii despre relația lor, însă Theo a fost cea care a recunoscut noua legătură amoroasă. 

După numai 4 luni, Theo Rose a rămas însărcinată și urmează să aducă pe lume primul său copil. Vestea că va deveni mămică a bucurat-o enorm pe mama acesteia, care a declarat, în spațiul public, că de-abia așteaptă să-și țină nepoțelul sau nepoțica în brațe.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net