Veselie mare în familia lui Theo Rose. Anghel Damian a petrecut Crăciunul în casa artistei - ce cadou a primit din partea socrilor

Anghel Damian a petrecut Crăciunul acasă la Theo Rose. Artista, părinții ei, iubitul ei, sora sa, Raluca dar și alte persoane din familie au purtat pijamale identice, și-au făcut cadouri și s-au bucurat împreună de ziua sfântă a Nașterii Domnului.

Anghel Damian, cadou inedit din partea socrilor

Deja introdus în familie, Anghel Damian nu a fost lăsat cu una, cu două. Iubitul lui Theo Rose a purtat și el pijamale identice cu ceilalți la un loc și a primit chiar și un cadou de la părinții artistei. Pardon, de la Moș Crăciun!

În pijamalele haioase cu motive tradiționale, în alb și roșu, toți și-au făcut cadouri. Când a venit rândul lui să-și deschidă pachetul, Anghel Damian a rămas de-a dreptul uimit. A primit, în pachetul său, o bluză foarte groasă de culoare portocalie, ca un cojocel. „Ai primit șubă”, a spus Theo Rose, amuzată. „Ce culoare frumoasă”, s-a mai auzit pe fundal, după ce Anghel Damian și-a desfăcut cadoul. În tot acest timp, tatăl lui Theo Rose a fost cel care a întreținut atmosfera din casă, cu glume care mai de care mai haioase.

Nici mama artistei nu a fost uitată de Moș Crăciun. Nina Diaconu a primit o păturică electrică, gri, foarte utilă în zilele geroase de iarnă.

Faptul că Anghel Damian a ales să petreacă Crăciunul în familia lui Theo Rose denotă un singur lucru: cei doi sunt foarte apropiați, iar el a vrut neapărat să-i facă toate poftele iubitei însărcinate. Căci doar știți că o gravidă nu trebuie să se supere niciodată!

Nu rata - Theo Rose a recunoscut tot! Care este marele regret din relația cu Alex Leonte

Cei doi vor deveni părinți de băiețel

Zilele trecute, nu cu mult înainte de Crăciun, Theo Rose și Anghel Damian au primit marea veste: vor deveni, în 2023, părinții unui băiețel.

Cei doi au avut parte de o petrecere specială de gender reveal, organizată de bunii lor prieteni. Au mâncat tort, s-au distrat, au ascultat muzică și s-au delectat cu preparate care mai de care mai delicioase. Când a venit momentul adevărului, au fost trecuți prin mai multe farse, până au aflat sexul bebelușului.

Au întors, pe un panou, mai multe cercuri colorate fie în albastru, fie în roz, au tăiat două torturi: unul cu interiorul albastru, iar celălalt cu interiorul roz, dar au aflat ce poartă Theo în pântece la momentul artificiilor, atunci când fumul albastru s-a ridicat spre cer. Momentul a fost unul extrem de emoționant, mai ales că niciunul dintre cei doi nu știa absolut nimic despre ce urma să se întâmple.

Sexy și cochetă, Theo Rose a purtat o rochiță scurtă tip baby-doll, de culoare roz și o pereche de sandale înalte. Anghel Damian, ceva mai cochet, a ales să poarte un costum de culoare deschisă, smart casual.

După ce au văzut fumul albastru, cei doi au rămas blocați preț de câteva secunde, iar mai apoi s-au îmbrățișat. Vestea că vor deveni părinți a venit ca un fulger în lumea mondenă, mai ales că sunt împreună doar de câteva luni, iar atât Theo Rose, cât și Anghel, veneau din relații lungi, de ani de zile: ea cu Alex Leonte, iar el cu Lia Bugnar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net