Legătura dintre Theo Rose și Debu, unul dintre finaliștii de la Vocea României

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vineri se alege noua „Voce a României” la PRO TV, când este programată finala competiţiei. Au rămas în concurs patru voci puternice: Iulian Nunucă (echipa Tudor Chirilă), Andra Botez (echipa Irina Rimes), Winael Baldus (echipa Smiley şi Theo) şi Teodor Debu (echipa Denis - The Motans). Aceştia se bat pentru râvnitul trofeu şi premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro. Click!a aflat mai multe despre Theodor Debu (23 de ani) şi ce planuri are tânărul artist pentru bani, în caz că va câştiga...

Teodor Debuspune  că a moştenit pasiunea  pentru muzică de de la  părinţii săi. FOTOGRAFII: PRO TV
Teodor Debuspune că a moştenit pasiunea pentru muzică de de la părinţii săi. FOTOGRAFII: PRO TV

Click!: Ai ajuns între finalişti. Spune-ne mai multe despre tine.

Teodor Debu: Sunt din Vălenii de Munte. Am moştenit talentul şi dragostea pentru muzică de la părinţi, care au cântat, dar nu au făcut niciodată o carieră din asta. Mai am o soră.

Ai o poreclă?

Nu, dar toată lumea îmi spune Debu.

Te aşteptai să ajungi aşa departe în competiţia aceasta?

Nu mă aşteptăm să ajung în finală. Prima dată când am aflat m-am bucurat şi m-am gândit la ce piesă voi cânta în finală.

Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldu, Teodor Debu
Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldu, Teodor Debu

Îmi aduc aminte că la preselecţii erai foarte zăpăcit... Ce s-a întâmplat atunci?

Am considerat că este o ocazie bună să mă promovez nu doar prin voce, ci şi prin atitudine. Am simţit că mi se dă voie să spun orice, aşa că am profitat de moment, dar şi emoţiile şi oboseala au contribuit la acea zăpăceală...

Cum te înţelegi cu Denis, antrenorul tău?

Mă înţeleg foarte bine cu Denis. Am învăţat de la el să am mai multă încredere în mine şi m-a ajutat să îmi văd adevăratul potenţial artistic. Mi-aş dori să mai colaborez cu el şi pe viitor.

«Am învăţat să am mai multă încredere în mine»

Cu ceilalţi antrenori ai interacţionat?

În afară de Theo Rose, nu am interacţionat cu ceilalţi. Doar ne salutăm la repetiţii.

De cine îţi este cel mai teamă dintre ceilalţi trei concurenţi, în finală?

Nu îmi e teamă de nimeni. Cred că fiecare e special în felul lui şi contează numai gustul publicului.

Cât de mult te-ai schimbat de când ai venit la „Vocea României”?

Nu consider că m-am schimbat ca om, dar am evoluat ca artist.

Teodor Debu participă la  „Vocea României” sub îndrumarea  lui Denis din trupa The Motans
Teodor Debu participă la „Vocea României” sub îndrumarea lui Denis din trupa The Motans

Ne poţi spune câteva lucruri despre tine? Ce pasiuni ai?

Pasiunile mele, pe lângă muzică, sunt fotbalul şi petrecerile. În timpul liber îmi place să organizez petreceri cu prietenii mei la care eu sunt DJ şi să merg la fotbal sau cel puţin să joc câteva meciuri de Fifa.

Dacă vei câştiga, te-ai gândit ce faci cu banii?

Pentru început aş vrea să îmi iau câteva sintetizatoare analog, pe care să lucrez în studio... Şi mi-am propus să donez o parte din bani către un centru de animale de companie.

Îţi doreşti în continuare o carieră în muzică?

Da, fireşte, îmi doresc foarte mult o carieră în muzică. De asta am şi participat la „Vocea României”.

Ce îţi doreşti pentru noul an?

Pentru 2023 îmi doresc să fac cât mai multă muzică bună şi să lansez produse calitative din punct de vedere audio-vizual, pentru proiectul DEBU.

Andra Botez: «Ar fi un cadou foarte fain pentru fiica mea»

image

O puteți cunoaște mai bine și pe Andra Botez (38 de ani), care participă și ea în finala de la „Vocea României”, îndrumată de Irina Rimes. Este originară din Iași, a absolvit Facultatea de Filosofie - Secția Sociologie, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, dar și Facultatea de Interpretare muzicală Secția Canto a Universității de Arte „George Enescu” (ambele din oraşul natal), unde a studiat în perioada 2009 – 2013. A început să predea lecții de canto în anul 2007. Are o experiență de peste 20 de ani în muzică și a interpretat în mod special melodii din stilurile pop, rock, fusion, soul, dar și jazz. În prezent este profesoară de tehnică vocală, dar și solistă. „Soțul meu (Bogdan, cu care este de 15 ani, n.r.) m-a motivat. Eu cântam și înainte să-l cunosc pe el, dar nu așa tare... și la propriu, și la figurat”, a povestit Andra, pentru adevarul.ro. Tot ea a spus cum ar fi dacă ar câştiga finala: „Ar fi un cadou foarte fain pentru fiica mea. Sigur mi-ar spune că măcar atât merită și ea, după ce am fâțâit-o și cu trenul, și cu avionul, a dormit și pe toate canapelele. Ar fi primul concurs pe care l-aș câștiga”.