Ruxi i-a aflat secretul lui Smiley, în culisele Vocea României. Nimeni nu știa asta despre iubitul Ginei Pistol

S-a aflat secretul lui Smiley! Ruxi face acum parte din echipa Vocea României și le dezvăluie fanilor emisiunii imagini, dialoguri savuroase și detalii picante din culise, în timpul edițiilor live, dar și detalii neștiute despre jurați. Prima dată s-a întâmplat asta în seara zilei de 9 decembrie 2022, atunci când am aflat numele celor 8 semifinaliști din sezonul 10.

La un moment dat, într-o pauză, Ruxi i-a pus o întrebare neașteptată lui Smiley. Fosta concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! și-a dorit să afle dacă iubitul Ginei Pistol mănâncă... zacuscă. Așa a ieșit la iveală un detaliu pe care foarte puțină lume îl știa despre juratul de la Vocea României.

Citește și: Din culisele prieteniei: gestul neașteptat al lui Smiley față de Bartoș. Aproape l-a făcut să plângă

Ce s-a aflat acum despre Smiley, la Vocea României

Ruxi a fost aleasă de producătorii Vocea României să reprezinte online-ul. În timpul edițiilor live ale emisiunii, ea va transmite constant filmări pe Instagram și TikTok, spre deliciul fanilor. În timp ce le arăta fanilor ce se întâmplă în culisele show-ului, inclusiv modul în care se schimbă decorul pe scenă într-un singur minut pentru următorul concurent, Ruxi a intrat în vorbă cu Smiley.

Cu simțul umorului așa cum o știm, l-a întrebat pe iubitul Ginei Pistol dacă mănâncă zacuscă. Răspunsul artistului i-a surprins și i-a amuzat deopotrivă pe cei din jurul său.

„Nu. (n.r. nu îi place zacusca) Am mâncat multă zacuscă atunci când m-am mutat la București. Tot timpul mâncam seara și îmi dădea reflux. Am mâncat până mi-a ieșit pe urechi”, a recunoscut Smiley.

Vezi și: Colaborarea sfârșitului de an! Smiley și Horia Moculescu cântă împreună! Ce piesă au scos cei doi grei

Necazuri la final de an pentru iubitul Ginei Pistol

Recent, juratul de la Vocea României a căzut victimă unor infractori. Aceștia au folosit unul dintre cele mai vechi trucuri și l-au lăsat pe Smiley fără telefonul mobil. Când se afla într-un local, alături de un bun prieten, un tânăr cu o foaie în mână s-a apropiat de masa celor doi. Din păcate, a fost nevoie doar de un moment de neatenție, iar iubitul Ginei Pistol s-a ales cu o mare pagubă.

Uite și: Gina Pistol si Smiley s-au logodit? Iată cum s-a dat de gol blondina!

”Toată lumea m-a întrebat cum mi s-a furat. Să vă explic: foarte simplu. Cel mai vechi truc din carte. Eram la masă la un restaurant, ascultam o piesă la telefonul prietenului meu. Telefonul era în dreapta, lângă mine, pe masă. A venit un băiat cu o foaie să ne ceară ceva, n-am înțeles în ce limbă vorbea, eu eram atent la ce ascultam la telefon.

Prietenul meu i-a zis «N-avem nevoie. Du-te!», el și-a pus foaia peste telefonul meu și când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu telefon, iar eu după ce am terminat de ascultat ce aveam de ascultat, adică o piesă frumoasă, m-am uitat după telefon și am zis «Pfaaa, mi-a furat telefonul!». Am fugit, m-am uitat să văd dacă-l mai văd. Nu l-am mai văzut, evident, s-a dus”, a povestit Smiley pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net