Smiley are probleme de sănătate! Artistul a făcut un anunț emoționant: „Aveți grijă de voi”

Ultima actualizare:

Smiley se confruntă cu probleme de sănătate! În vârstă de 39 de ani, cântărețul și-a anulat concertele din perioada următoare și le-a cerut iertare fanilor care îl așteptau cu mare interes. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, după ce a aflat diagnosticul medicilor.

Smiley are probleme de sănătate
Smiley are probleme de sănătate

Partenerul de viață al Ginei Pistol n-a început deloc bine a două săptămână din noiembrie. Juratul de la Pro TV a primit o veste proastă.

Problemele de sănătate cu care se confruntă îndrăgitul cântăreț l-au făcut să își anuleze tot programul deja stabilit. Acesta va urma mai multe tratamente în perioada următoare.

Smiley are probleme de sănătate

Artistul a făcut un anunț emoționant. Foto: Facebook/Smiley
Artistul a făcut un anunț emoționant. Foto: Facebook/Smiley

Se pare că Smiley este nevoit acum să facă repaus total cel puțin o săptămână. Juratul de la „Vocea României” a fost diagnosticat cu laringită acută. Artistul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

„Laringita acută. Pe scurt: repaus vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel puțin. Fără concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări. Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt. Vorba cântecului: “Ne vedem noi!” doar când… ne vom putea și auzi! Aveți grijă de voi!”, a scris Smiley pe rețelele de socializare.

Iubitul Ginei Pistol și-a anunțat și fanii de pe Instagram că se confruntă cu probleme medicale. Smiley a promis că se va revanșa pentru pentru acest episod nefericit.

„Din cauza unor probleme medicale, sunt nevoit să stau în pauză vocală câteva zile. A trebuit să anulez toate concertele din următoarele zile. Îmi pare rău că nu ne vom vedea săptămâna aceasta, dar primit că mă voi revanșa. Să ne revedem cu bine, sănătoși!”, a transmis artistul pe Instagram.

Poate te interesează: Fratele lui Smiley vrea să fie şi el tătic. Ce relație are cu nepoțica lui, frumoasa Josephine

Din fericire, până își va reveni complet, Smiley poate să petreacă și mai mult timp cu micuța Josephine. De când a devenit tătic, cântărețul și-a schimbat mult stilul de viață. De altfel, partenerul Ginei Pistol a vorbit recent despre acest lucru la un post de radio.

„Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e, când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet”, a precizat Smiley.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net