Din culisele prieteniei: gestul neașteptat al lui Smiley față de Bartoș. Aproape l-a făcut să plângă

#Exclusiv Click!

Pavel Bartoș (47 de ani) și Smiley (39 de ani) reprezintă unul dintre cele mai iubite cupluri de prezentatori din România. Aflați la un eveniment important în cinematografie, anume lansarea trailerului ”Ramon”, unde Bartoș joacă rolul principal, actorul ne-a povestit o întâmplare care l-a impresionat profund. Gestul lui artistului față de el.

Smiley, gest de prietenie pentru Pavel Bartoș

Actorul ne-a vorbit despre prietenia frumoasă pe care o are cu Smiley, o legătură cum puțini au, dar și o chimie pe scenă. Cei doi sunt și rude, pentru că artistul i-a creștinat lui Pavel Bartoș cea de-a treia fetiță a familiei, pe mezina Sofia.

Citește și: Pavel Bartoș și Dana Rogoz, dans provocator, la petrecerea Tiff România

„Mă înțeleg cu Smiley așa cum trebuie să se înțeleagă doi prieteni. Vreau să vă zic că Smiley și-a rupt singura lui zi liberă, ziua lui de naștere, care a fost pe 27 iulie, și și-a dedicat-o acestui film (n.r – „Ramon”). Noi am filmat împreună pe 27 iulie, fix de ziua lui de naștere, când el trebuia să fie liber. Așa ca să înțelegi ce prieten îmi este el mie! Pot să îți zic că îmi aduc aminte, de atunci, de la filmări, un lucru foarte mișto. Era Gina cu copilul alături de noi, și toți încercau să îl sărbătorească pe Smiley și toți, de acolo, le spuneau “mai stați un pic, mai avem un pic de filmat”, iar după ce am terminat treaba l-am  sărbătorit frumos cu toții”, a spus Pavel Bartoș, pentru Click!

Pavel Bartoș, inspirat de tatăl lui în filmul ”Ramon”

Din 3 februarie urmează să apară în cinematografe filmul “Ramon”, iar Pavel Bartoș a avut un rol foarte important în acest film: este producătorul peliculei, dar și personajul principal al comediei.

 „Așa îl vedeam eu pe tatăl meu ( n.r – îmbrăcat) când mergeam în anii ’70 la o petrecere. Nu știu de ce? Dar așa era vestimentația lui. Cred că m-a inspirat foarte mult acest lucru. Una dintre costumațiile mele din film așa o să fie, asta e...când o să meargă să își găsească iubirea sau nu. Să vedem?

Am filmat acest film prin București, sunt foarte multe locații, de exemplu: aeroport sau foarte multe exterioare, interioare. Am fost și am filmat și într-o podgorie...Doamne am filmat în foarte multe locuri! Am avut nevoie de o echipă extraordinară atât tehnică cât și artistă care cumva au corespuns la inima noastră”, a mai spus, pentru Click!, Pavel Bartoș.

Cine este Pavel Bartoș, talentatul prezentator de la Pro TV

Actorul prezintă de ani buni “Românii au Talent”, ”Vocea României” și este actor la Teatrul Odeon din Capitală, însă este un munte de talent, pentru că a fost cooptat în diferite proiecte la Pro TV, locul care a devenit a doua casă.

Pe lângă cariera de invidiat pe care o are, actorul nu și-a neglijat deloc partea personală: este căsătorit cu Anca și împreună au trei fetițe, pe Eva, Rita și Sofia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
antonia sexy jpg
femeie frig casa jpeg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
cub raluca podea png
cub ioana ginghină png
Monica Birladeanub in Taximetristii jpg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
cub Patrizia Paglieri png