Pavel Bartoș și fiicele sale și-au îndeplinit visul: «Mi-ar trebui o vacanță la vacanță»

Pavel Bartoș (47 ani) și-a văzut visul cu ochii. Le-a făcut o promisiune fetelor sale și s-a ținut de ea! Le-a făcut o vacanță de vis și le-a dus în America, în țara tuturor posibilităților!

pavel bartos 3 JPG

A fost o decizie bună și mult așteptată căci cele 4 fete ale sale s-au bucurat din plin, mai precis cele trei fiice și soția lui, Anca. Și pentru că a fost extrem de încântat de această experiență, Pavel Bartoș a ținut să o împărtășească cu fanii săi, descriind și traseul pe care l-a avut în mesajul postat pe Facebook.

Citește și: Pavel Bartoș, probleme în căsnicie?: „Îți vine să te dai cu capul de pereți”

“E duminică dimineață, ora 7. Doamne, ce matinal sunt. Oare? Adevărul este că am aterizat acum vreo 12 ore dintr-o minunată vacanță în Statele Unite ale Americii, pe care mi-am și le-am promis-o alor mele fete de mai mult de trei ani. A fost minunat, am fost pe coasta de vest (San Francisco, L.A , Disneyland și Las Vegas) am stat și în Chicago unde m-am reîntâlnit cu prieteni atât de dragi mie și familiei mele. 

Nu rata nici: Fiica lui Pavel Bartoș, la Românii au Talent?: „Mă tot tachinează. Vrea la televizor"

«Mi-ar trebui o vacanță la vacanță»

Sunt dat peste cap, de fus, de drum (aproape 24 de ore), dar atât de fericit că nu a întârziat niciun avion sau mai rău să se piardă bagajele! Părinții de fete știu de ce. Mi-ar trebui o vacanță la vacanță.

Află și: Pavel Bartoș și Dana Rogoz, dans provocator, la petrecerea Tiff România

Nu am timp însă să-mi “ling rănile” că peste doar 2 ore trebuie să fiu la filmare pentru Vocea României (care apropo începe vinerea viitoare și abia aștept), iar mai pe după amiază prezint cel mai spectaculos show aviatic din România la Aeroportul Băneasa, unde cu drag va aștept! Promit să vin cu mai multe poze din vacanță și de la Vocea, dar și de la show-ul aviatic. Habar nu am cât de coerent am fost, dar o să mă scuzați, încă sunt dat peste cap, dar atât de entuziasmat. Popor talentat, te-am pupat!”, a notat Pavel Bartoș pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andreea esca 6 png
fiii lui adrian nastase jpg
cub anda calin png
elevi cursuri
Armata Roşie Fototeca Online a Comunismului Românesc
image
image
image
image
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg