Pavel Bartoș, probleme în căsnicie?: „Îți vine să te dai cu capul de pereți”

Pavel Bartoș și Anca formează o familie superbă, dar, pe parcursul anilor, au întâmpinat câteva probleme în cuplu. Actorul consideră că secretul unei relații de durată este pasiunea.

Pavel și Anca Bartoș
Pavel și Anca Bartoș

Prezentatorul „Românii au talent” a declarat, într-un interviu, că atât timp cât cei doi parteneri comunică și se înțeleg foarte bine, relația va funcționa.

Pavel crede că pasiunea este secretul succesului

,,Pasiunea este de bază. De fapt, pasiunea este începutul tuturor lucrurilor, dar după aceea este foarte importantă comunicarea, cum devenim noi prieteni. Știi cum e, și la bine, și la greu. Când este bine, tuturor ne este ușor, dar la greu au fost foarte multe încercări și în cuplul nostru, și în relația noastră.

Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți, dar cred că așa se întâmplă în fiecare cuplu. Cine îmi spune că este doar lapte și miere… nu îl cred niciodată. Normal că sunt challenge-uri, dar ține de abilitățile celor doi și de cât de mult comunică ei. Asta este foarte important: tipul de prietenie care ne leagă și cât de prieteni suntem.

Vezi și: Pavel Bartoș și Dana Rogoz, dans provocator, la petrecerea Tiff România

Dacă prietenul tău cel mai bun devine soția ta… e foarte bine. Ca relația să fie sănătoasă, trebuie ca ea să aibă prietenii ei și eu prietenii mei, de care să ne bucurăm în continuare’’, a declarat Pavel Bartoș pentru Viva.ro.

Soția lui Pavel, studentă la medicină

Anca Bartoș a renunțat la profesie pentru a se ocupa mai mult de familie. Aceasta, care este actriță, om de televiziune, dar și om de radio, nu și-a dorit ca fetițele ei să aiba bonă, așa că s-a dedicat total în educația lor.

Citește și: Pavel Bartoș, sacrificiul pe care-l face în carieră! Imagini inedite din culisele vieții de actor

Acum, Pavel se poate mândri cu o soție care este anul IV la medicină. Anca este foarte pasionată de acest domeniul, iar Pavel consideră că soția sa a luat o decizie bună atunci când s-a înscris la facultate, deși trebuie să petreacă mult timp învățând.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andreea esca 6 png
fiii lui adrian nastase jpg
cub anda calin png
Armata Roşie Fototeca Online a Comunismului Românesc
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp