Uite ce surpriză au pregătit Pavel și Anca Bartoș pentru fiicele lor!

Ultima actualizare:
Pavel Bartos, în ziua botezului micuței Sofia
Pavel Bartos, în ziua botezului micuței Sofia

După un sezon senzațional "Românii au talent", Pavel Bartoș (40 de ani) vrea să se relaxeze, și nu singur, ci împreună cu familia. Chiar dacă este foarte ocupat cu proiectele de la teatrul Odeon și cu repetițiile pentru show, Pavel este un familist convins și are grija să-și surprindă fiicele și soția ori de câte ori are ocazia.

Astfel pentru data de 1 iunie - Ziua copilului, Anca și Pavel Bartoș le-au pregătit celor trei fetițe ale lor o surpriză de proporții – o vacanță la Disneyland Paris! Prin urmare, imediat după finala "Românii au talent", cei doi le vor îndeplini dorința fiicelor lor de a explora lumea Disneyland, unde își pot întâlni eroii preferați din desene animate și se vor bucura de numeroasele atracții ale celebrului parc de distracții. O lume de poveste, distracție, emoții și bucurie fac din această excursie cadoul perfect pentru cele mici, dar și o experiență de neuitat pentru Pavel și Anca, soția sa.

“Pentru 1 iunie, eu și Anca le-am pregătit o surpriză fetițelor noastre și vom merge împreună la Disneyland, în Franța. Cu această ocazie, cele mici își vor îndeplini visul de a-și întâlni personajele de desene animate preferate - Elsa, Rapunzel sau Mickey Mouse.  Emoțiile sunt mari pentru cele mici, dar, poate, mai mari sunt ale noastre. Această vacanță repezintă un cadou și pentru mine și soția mea, și suntem nerăbdători să ne cunoaștem personajele preferate ale copilăriei – Mickey Mouse, Minnie Mouse sau Pluto. Și, deși știm că nu vor fi acolo, vom striga și după Tom și Jerry”, a povestit încântat Pavel Bartoș.


    Pavel Bartos, în ziua botezului micuței Sofia, alături de familieFoto Click!
Pavel Bartos, în ziua botezului micuței Sofia, alături de familieFoto Click!

Pavel și Anca, alături de cele trei fetițe, Eva (11 ani), Rita (7 ani) şi Sofia ( 1 an), așteaptă cu nerăbdare să trăiască această experiență magică, care le va oferi multe amintiri plăcute. Până atunci, Pavel repetă alături de Smiley și de concurenți pentru ultimele două semifinale, dar și pentru finala de la "Românii au talent"!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net