Pavel Bartoș și Dana Rogoz, dans provocator, la petrecerea Tiff România

Dana Rogoz și Pavel Bartoș s-au distrat de minune în culisele de la TIFF, Festivalul Internațional de Film Transilvania, care are loc între 17 iunie și 26 iunie, la Cluj-Napoca. 

Dana Rogoz și Pavel Bartoș s-au distrat la TIFF
Dana Rogoz și Pavel Bartoș s-au distrat la TIFF

Vedete una și una s-au adunat la Cluj-Napoca pentru a participa la Festivalul Internațional de Film Transilvania. Între proiecțiile de film și diferite conferințe, ele au timp și de distracție. Andreea Esca a fost cea care a filmat un moment cel puțin inedit care a avut loc între îndrăgita actriță Dana Rogoz și colegul ei de breaslă, Pavel Bartoș. 

Prezentatoarea Andreea Esca și cei doi actori au ieșit în club, iar judecând după imaginile care au fost distribuite de către vedeta PRO TV, atmosfera a fost una incendiară. Dana Rogoz și Pavel Bartoș au dansat pe acordurile melodiei „Walk This Way" a formației RUN DMC, iar mișcările lor au fost unele senzuale.

Te-ar putea interesa și: Schimbarea de look a Danei Rogoz

Dana a purtat o cămașă albă, cu mâneci bufante și cu spatele gol și a făcut o multitudine de piruete, ajutată de Bartoș, care a părut foarte încântat să danseze alături de colega sa de breaslă. 

Nu este pentru prima dată când Pavel Bartoș dansează lasciv cu Dana Rogoz. În urmă cu mai bine de un deceniu, cei doi au făcut spectacol la emisiunea „Dansez pentru tine" atunci când au pus în scenă o coregrafie la bară, iar actrița a purtat un corset roșu și o pereche de fishnets! 

Dana Rogoz s-a fotogafiat în costum de baie

Dana Rogoz, în vârstă de 36 de ani, a făcut recent furori pe Instagram, după ce s-a fotografiat în costum de baie și a distribuit un mesaj în care i-a pus la punct pe cei care, ani la rând, au criticat-o spunându-i că este prea slabă și că i se văd coastele.

Mama a doi copii superbi, la 36 de ani, Dana Rogoz a învățat să își accepte corpul așa cum este el și să-și îmbrățișeze micile imperfecțiuni. Actrița radiază de fericire și nu acordă atenție celor care i se adresează într-un mod nepotrivit. 

Află mai multe despre: Dana Rogoz a renunțat la inhibiții și s-a pozat în costum de baie 

Dana Rogoz a decis, în urmă cu puțin timp, să-și schimbe look-ul, iar rezultatul final a fost unul spectaculos. Actrița și-a făcut breton, iar schimbarea o prinde de minune și șterge câțiva ani buni de pe chipul său. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net