Dana Rogoz, show de „striptease”! A renunțat la sutien și la inhibiții

Ultima actualizare:

Dana Rogoz, 36 de ani, a pus imaginația fanilor pe jar, într-un nou pictorial incendiar.

Actrița a pozat pentru agenția Secret Nipple(n.r. sfârcul secret) într-o ipostază nemaivăzută. Ea a renunțat la haine și la sutien, într-o manieră erotică, păstrând, în continuare, misterul formelor la care visează de ani buni mulți bărbați.

Citește și: Dana Rogoz, în costum de baie: „Ți se văd coastele”

Nu este primul set de fotografii realizat de Dana Rogoz, în portofoliul agenției regăsindu-se poze, mult mai cuminți, unele chiar cu cei doi copii ai vedetei.

Din când în când, Dana delectează privirile fanilor cu pictoriale sexy, care demonstrează, în mod evident, cât de mult a crescut Abramburica, personajul TV interpretat de actriță în copilărie.

Pozată de soț în costum de baie, pentru critici

Cel mai recent pictorial a fost realizat chiar de soțul artistei, ca răspuns la criticile aduse de diverse persoane răutăcioase, care i-au comentat greutatea.

"„Ești prea slabă”, „Ți se văd coastele”, „Mai mănâncă și tu ceva”, „Ești anorexică?” Pe toate le-am auzit, dar odată cu trecerea anilor am început să mă simt din ce în ce mai bine în pielea mea. Și e pur și simplu o chestiune de cum m-am setat.

Acum râd relaxată, pentru că am înțeles că cel mai important e să fim sănătoase la trup și la minte. În rest, fiecare decide pentru el care e forma corpului în care se simte bine. Corect?

Citeşte şi: INTERVIU Dana Rogoz, despre cele mai grele clipe din viața ei: «Îți trăiești suferința și mergi mai departe»

Pozele sunt neretuşate, dar am noroc de un soț care știe să mă fotografieze cât să mă avantajeze. Ah, și nu era nici ora la care lumina vine de sus… ca în cabinele de probă.

Vă doresc să vă bucurați de vara asta și să vă simțiți bine în costum de baie pe plajă, dar și la cină, pe covor roșu… oriunde și oricum ați fi îmbrăcate! O viață avem”, a transmis, la jumătatea lunii mai, Dana Rogoz, pe rețelele sociale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net