Dana Rogoz, schimbare fabuloasă de look!: «Îmi place la nebunie»

Ultima actualizare:

Dana Rogoz și-a surprins fanii cu o nouă imagine, după ce a apelat la ajutorul unui stilist de încredere. Vedeta a documentat procesul pas cu pas pe social-media, iar fanii au fost în suspans până când artista le-a dezvăluit rezultatul final. 

Dana Rogoz, schimbare fabuloasă de look!: «Îmi place la nebunie»
Dana Rogoz, schimbare fabuloasă de look!: «Îmi place la nebunie»

Dana Rogoz, 36 de ani, este actriță și o mămică devotată pentru cei doi copii ai ei și, ca orice femeie, tânjește câteodată la o schimbare de look prin care să își exprime starea de spirit. 

Vedeta a oferit fanilor o surpriză de proporții pe social-media, când a publicat pe InstaStory mai multe clipuri ce o înfățișează la un salon de styling profesionist, unde actrița a decis să își schimbe coafura. 

Vezi și: Dana Rogoz, în costum de baie: „Ți se văd coastele”

,,Îmi fac breton" a anunțat Dana Rogoz, stând pe scaunul unui salon de fițe din Capitală, înainte să se lase pe mâna stilistei. 

După ceva timp, în care vedeta a avut parte de toate atenția și grija personalului, Dana Rogoz a dezvăluit look-ul final fanilor ei, iar rezultatul a fost unul într-adevăr spectaculos. Actrița a optat nu numai pentru un breton romantic, în stil retro, ci și pentru niște bucle fabuloase, renunțând astfel la coafura cu păr perfect întins, pe care a avut-o până acum. 

,,Și rezultatul final. Îmi place la nebunie!",a exclamat entuziasmată vedeta. 

Dana a publicat și pe paginile de socializare câteva imagini cu noul look și în doar câteva ore, fotografiile au strâns peste 7.000 de aprecieri.

Interesant și: Fetița Danei Rogoz merge cu trotineta, la doi ani! Imagini adorabile cu Lia

,,Opa, cineva are tunsoare noua!", a scris Dana Rogoz, în dreptul pozelor. 

Printre primele vedete care au complimentat-o pe actriță pentru superba coafură s-au numărat Adela Popescu, Inna și Alina Ceușan. 

Adela Popescu, Inna și Alina Ceușan au complimentat-o pe Dana Rogoz
Adela Popescu, Inna și Alina Ceușan au complimentat-o pe Dana Rogoz

Fiica Danei Rogoz merge pe trotinetă la vârsta de doi ani

Dana Rogoz a împărtășit recent fanilor câteva imagini adorabile cu fiica ei, Lia, în vârsta de doi ani, care tocmai a învățat să meargă pe trotinetă. Vedeta a filmat-o pe micuță, în timp ce se bucura de noua ei jucărie. Lia era echipată cu tot ce îi trebuie, inclusiv cu o cască de protecție. 

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, se cunossc de aproape 18 ani, iar în curând vor celebra 10 ani de mariaj. Cei doi au sfidat toate convențile când au decis să formeze un cuplu, având în vedere diferența de vârstă dintre ei, Dana are 36 de ani, iar Radu 55. 

Relația lor a rezistat în timp, iar din căsnicia lor au rezultat și doi copii, Vlad în vârstă de opt ani și Lia, doi ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net