Colaborarea sfârșitului de an! Smiley și Horia Moculescu cântă împreună! Ce piesă au scos cei doi grei

#Exclusiv Click!

Smiley (39 ani) și Horia Moculescu (85 ani) și-au unit forțele și au lansat împreună o super piesă, sărbătorind astfel frumusețea fără vârstă a muzicii. „Și astăzi, și mâine” este piesa care i-a adus împreună pe cei doi artiști, o emoție pe note, inspirată dintr-o poveste adevărată.

Smiley și Horia Moculescu
Smiley și Horia Moculescu

M-a onorat foarte tare că domnul Moculescu a vrut să-i cânt această piesă. Mi-a plăcut absolut totul la ea, de la muzică, la orchestrație, și versuri. E o piesă deosebită și îi mulțumesc că s-a gândit să o cântăm împreună. Sper că oamenii să aprecieze pur și simplu muzică, să treacă peste limita pe care o așează timpul și percepția asupra lui. Muzică n-are granițe, bariere și vârstă. Muzică ESTE și atât!”, a declarat Smiley despre piesa „Și astăzi, și mâine”.

 „Am știut că Smiley îmi va cânta această melodie, scrisă într-un moment de grație, la care Dana Dorian a găsit cele mai inspirate cuvinte, iar forma clasică de standard a fost îmbrățișată de echipa de la HaHaHa Production. Succes, Andrei!”, a spus cu generozitate marele compozitor Horia Moculescu, despre dorința de a lansa piesa sa nouă în această formulă atipică.

Cu muzică semnată de Horia Moculescu și versurile scrise de Dana Dorian, „Și astăzi, și mâine” este o producție HaHaHa Production. 

Videoclipul acestei piese este despre firescul iubirii adevărate, despre normalitatea iubirii fără așteptări și despre zbaterea ei în fața așteptărilor. Iubirea învinge întotdeauna, așa cum arată și sfârșitul clipului, plin de încredere și de speranță. Am ales să filmăm mare parte din clip la Opera Națională, din dorința de a elogia cariera maestrului Horia Moculescu, sub a cărui baghetă au luat naștere multe hituri care ne-au încălzit viețile", declară și Ramon Laurențiu Militaru, scenaristul și regizorul videoclipului piesei care își așteaptă spectatorii și ascultătorii din toate generațiile „Și astăzi, și mâine”.

Horia Moculescu se simte bine

La sfârșitul lunii octombrie, Horia Moculescu s-a internat pentru a-și verifica starea de sănătate și a-și face  anumite proceduri menite să îl revigoreze și să îi îmbunătățească tonusul.

Maestrul Moculescu, în vârstă de 85 de ani, a decis atunci singur că vrea să meargă la Institutului Național de Geriatrie și Gerontologie Ana Aslan, unde a mai fost internat și în primăvară, pentru că se simte mai bine în urma procedurilor aplicate acolo. Horia Moculescu a povestit pentru Click! ce tratamente a făcut mai exact în cele două săptămâni de spitalizare și ce are de gând să facă după ce ajunge acasă.

Ce s-a scris peste tot, nu sunt bolnav sau nu sunt mai bolnav decât la 85 de ani! Am venit aici pentru că în primăvară am fost încă o dată internat la Ana Aslan  și am ieșit de aici alt om. Excepțional! Și acum îmi fac toate procedurile cu plăcere și este un loc absolut minunat, în fața mea este o pădure cu  niște culori care nu există, atât de frumoase! Mă încarc aici cu energie și o stare pozitivă. Îmi fac toate tratamentele, electromagnetice, laser, sală de respirație, masaj, vitaminizare. E foarte bine!”, ne-a mărturisit Horia Moculescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
index (15) jpg
image png
florin ristei si naomi hedman
image png
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net