Horia Moculescu, probleme de sănătate. Compozitorul, din nou pe mâna medicilor

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Horia Moculescu (85 de ani) are nevoie de îngrijiri medicale, așa că periodic merge la un tratament de recuperare. Pontul îl avem de la Mariana (54 de ani), fosta soție!

Mariana și Horia Moculescu s-au iubit cu patimă timp de 11 ani, însă asta până în anul 2000, căci s-au despărțit din cauza neînțelegerilor. Împreună au o fiica, pe Nidia, de 32 de ani).

Chiar dacă au divorțat cu scandal, foștii soți au revenit la sentimente mai bune, iar Horia Moculescu chiar și-a ajutat ex nevasta cu bani pentru chirie. Mariana este nevoită să-i înapoieze, lucru pe care și vrea să-l facă, căci compozitorul are nevoie să meargă la tratament.

Contactată de Click!, Mariana Moculescu ne-a dezvăluit motivul pentru care Horia este nevoit să ajungă din nou pe mâna medicilor.

„Horia o să meargă luna aceasta, câteva zile, la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie "Ana Aslan", la tratament. A mai fost acolo, nu este prima dată! Știu că are anumite probleme medicale, un TBC din tinerețe, care revenise de ceva timp. Sănătatea lui i-a fost afectată foarte mult de fumat, de asta a și renunțat la vârsta de 65 de ani la țigări.

A fumat mult în viață asta. Îmi spunea mereu, atunci când vorbeam cu el că fumatul este cea mare greșeală a sa. El a făcut și mult sport la viața lui: atletism, rugby, tenis, înot și ski și asta a reușit să îi mai salveze sănătatea. Îmi zicea mereu să fac mișcare și vreau să îți mărturisesc că de doi ani m-am apucat serios de făcut sport. Totul datorită lui.”, a spus pentru Click! Mariana Moculescu.

Vezi si: Punct ochit! Mariana Moculescu și-a găsit iubit cu bani: «Doamne, ce bine e să fii așa!»

Mariana Moculescu: „Țin foarte mult la Horia!”

Fosta soție a compozitorului ne-a mai spus și cu ce alte probleme de sănătate se mai confruntă acesta în ultima perioadă.

„Mai știu și că Horia are picioarele slăbite. Îl dor foarte tare de aceea merge și greu pe stradă plus că urcă scările la fel de greu. Nidia are mare grija de el, îl iubește enorm. Horia este un bărbat prețios! Îți dai seama ce ne-am face fără el. El ține casa singur...o casă mare de 140 metri pătrați.

Horia este îngerul nostru păzitor, al meu și al Nidiei, pe Pământ. Țin foarte mult la Horia. Noi două îl avem doar pe Horia. El este singura noastră familie, alte rude nu mai avem. Nici nu vreau să mă gândesc la alte lucrurile mai rele care i se pot întâmpla. Gândesc doar lucruri pozitive, nimic mai mult”, a mai spus Mariana Moculescu pentru Click!

Citește și: Horia Moculescu, lecție de viață pentru Mariana, fosta soție: „Ei sunt familia mea”

Click! spune:

Recent, Mariana Moculescu a trecut prin momente destul de dificile, după ce a fost evacuată din locuința centrală unde stătea. Rămasă fără bani și pe drumuri, Horia Moculescu i-a sărit rapid în ajutor cu 600 de euro, însă bani dați împrumut, pentru a nu rămâne pe străzi.

„Îmi place locația în care sunt acum (n.r – cea nouă închiriată), însă nu îmi place că este prea mică pentru mine. Plus că este prea scump, dau chirie pe lună 370 de euro. Vreau să mă mut de aici, dacă voi găsi ceva mai bun, central și spațios. Cu banii sunt bine acum, lucrez ca secretară la o agenție imobiliară. Trebuie să îi restitui lui Horia cei 600 de euro până pe 24 octombrie. Musai trebuie să fac asta, pentru că am semnat o hârtie scrisă de el pentru împrumut. Plus că îmi este milă, ei sunt familia mea, nu aș putea să nu îi returnez banii”, spunea Mariana Moculescu, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net