Mariana Moculescu își vinde hainele și pantofii: "Unii plătesc foarte prost". Unde lucrează fosta soție a lui Horia Moculescu

image
Mariana Moculescu a îndurat multe din iubirefoto: Click!

Mariana Moculescu a ajuns la fundul sacului și se chinuie să își câștige existența. Aceasta s-a angajat cu autorul unui prieten la o firmă de imobiliare, dar banii de acolo de abia îi ajung să-și plătească chiria la apartmentul în care locuiește.

Mariana Moculescu (53 de ani), fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, a revenit în țară vara trecută, după aproape zece ani petrecuți pe meleaguri străine. În urmă cu cinci ani, Mariana Moculescu își găsea fericirea în brațele unui italian putred de bogat. A crezut că a pus mâna pe cloșca cu puii de aur, dar s-a dovedit a nu fi așa, căci viața lângă italian a fost o teroare. După doar un an și jumătate de relație, Mariana a luat decizia să-l părăsească pe italianul care i-a oferit o viață de lux, fugind înapoi, în plină pandemie, în România.

Mariana Moculescu lucrează la o agenție imobiliară

Ea a renunțat la viața luxoasă din Italia și s-a stabilit din nou la București, unde a închiriat o garsonieră în buricul târgului, pe Calea Victoriei. Acum, însă, Mariana se zbate de una singură să supraviețuiască. Fosta soție a lui Horia Moculescu s-a angajat cu ajutorul unui prieten la o agenție imobiliară din Capitală, iar din salariu abia își permite să-și plătească chiria apartamentului în care locuiește. Așa că, recent, Mariana a hotărât să-și facă ordine nu doar în viață, dar și în garderoba de firmă cu care a plecat de la iubitul italian. Mariana și-a scos hainele și pantofii la vânzare pe Internet, mai ales că acum a luat și câteva kilograme în plus. “Am o dilemă. Am haine și încălțăminte frumoase, de firmă (mărimea M și 39 la pantofi), pe care aș vrea să le vând pentru că eu port o altă mărime acum. Unii însă plătesc foarte prost, la firme, sume derizorii, e păcat să le dau așa. Unde să le vând?”, s-a interesat Mariana, pe Facebook.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Mariana Moculescu: „Suferința și depresia m-au făcut să revin în țară. Acel bărbat mă crucifica”

Viața Marianei Moculescu de când s-a întors în România: “Horia mi-a trimis sarmăluțe făcute de el”. Care e relația cu Nidia

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
sistem incalzire ghiveci teracota tik tok
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg