Horia Moculescu, la spital! Mariana Moculescu:«Fumează și are TBC!»

Ultima actualizare:

Horia Moculescu are grave probleme de sănătate! Compozitorul, în vârstă de 84 de ani, a ajuns luna trecută la spital, acuzând grave probleme cu plămânii. Maestrul a fost conectat la aparatul de oxigen, din cauza insuficienței respiratorii. Maestrului îi scăzuse foarte mult saturația de oxigen.

moculescu png

Fosta sa soție, Mariana Moculescu a dezvăluit, într-un interviu acordat în exclusivitate, pentru Click!, de ce boală suferă maestrul Horia Moculescu și care este starea lui de sănătate. Din cauza problemelor pe care le are cu plămânii, maestrul este și o țintă predilectă a virusului Covid 19, înscriindu-se în grupa de risc.

Click!: Din păcate, au existat zvonuri, în ultima perioadă, că fostul soț Horia Moculescu ar avea probleme de sănătate destul de grave. A fost la spital. Sunt adevărate zvonurile și cum se simte maestrul?

-Așa este, Horia are probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate, dar mai ales din cauza fumatului și al TBC-ului, de care suferă.

Click!: V-ați mai văzut în ultima vreme? Ce relație mai aveți cu fostul soț?

- Din păcate, nu ne-am mai văzut în ultima perioadă. În rest, eu îi doresc multă sănătate, că-i mai bună decât orice!

„Vreau să cunosc bărbatul visurilor mele!”

Click!:Cum au fost Sărbătorile în România pentru Mariana Moculescu? Ați petrecut alături de Nidia?

-Am avut Sărbători fericite, liniștite, pline de pace și bunăstare. Am fost invitată în diverse locuri de către prietenii mei, însă am ales să rămân acasă, singură până la urmă împreună cu pisicuța mea cuminte și frumoasă, mai ales că am fost racită. Sincer, m-am temut să nu fie contagioasă starea mea și să nu-i îmbolnăvesc pe cei din jurul meu.

Click!:Ce face Nidia? Ce relatie aveți în prezent?

-Am fost vizitată de Nidia chiar de Sărbători și am făcut schimb de cadouri de Crăciun, ca între mamă și fiică. Am băut un ceai cald, aromat și ne-am bucurat de revedere. Am stat la taifas ca două bune prietene. M-am bucurat că arată bine, e sănătoasă și are tot ce îi trebuie.

Click!: Ce planuri are Mariana Moculescu în noul an?

-În noul an, îmi doresc să fiu sănătoasă, să cunosc oameni buni, să-mi fac prieteni, să-mi pot cumpara cele de trebuință, să am un acoperiș deasupra capului, să-mi fie copilul sănătos, să îmbătrânesc încet și să cunosc bărbatul visurilor mele!

Mariana Moculescu (53 de ani) s-a întors în România de mai bine de doi ani. După cinci ani petrecuți în Italia, fosta soție alui Horia Moculescu a renunțat la viața luxoasă de acolo și s-a stabilit din nou la București. Ca să fie cât mai aproape de fiica ei, bruneta a închiriat o garsonieră în buricul târgului, pe Calea Victoriei, în vreme ce Nidia (30 de ani) și tatăl ei, Horia Moculescu, locuiesc în vila de pe Brezoianu. După ani de scandaluri răsunătoare cu Horia Moculescu, Mariana s-a împăcat acum, prin intermediul fiicei sale, și cu fostul ei soț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net