Horia Moculescu, probleme grave de sănătate. Compozitorul ar fi conectat la aparatul cu oxigen

Horia Moculescu are 84 de ani și se pare că trece prin momente delicate. Marele compozitor s-ar afla la spital, unde este conectat la aparatul cu oxigen. 

image

Informația potrivit căreia Horia Moculescu se află internat în spital și este conectat la aparatul cu oxigen a fost dezvăluită de către jurnaliștii de la PlayTech și confirmată de fiica acestuia, dar și de apropiații artistului. 

image

Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge, a avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult, așa se întâmplă mai ales iarna, din cauza frigului. Horia este conectat la acest aparat mobil, prin două fire fixate în nas. Acum se simte cu mult mai bine, după oxigenoterapie, starea de sănătate s-a îmbunătățit simțitor, nu are nevoie de internare, fiica lui se speriase foarte tare”, au spus, pentru sursa citată, apropiații lui Horia Moculescu.

image

Horia Moculescu se teme nespus din cauza noului coronavirus 

 Lui Horia Moculescu îi este cel mai frică de coronavirus. Deoarece suferă de o afecțiune gravă, BPOC (n.r. Boală Obstructivă Pulmonară Cronică), marele compozitor este o țintă a virusului COVID.  

  „Sunt o ţintă, pentru COVID-19, am peste 80 de ani, am o boală de plămâni dobândită cu încredere şi cu entuziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, spunea în trecut compozitorul. Nu se cunoaște însă dacă acesta este infectat cu noul coronavirus sau problemele respiratorii care l-au adus pe patul de spital au fost provocate de altceva. 

image

Horia Moculescu urma să petreacă Revelionul cu fiica sa, Nidia 

Horia Moculescu urma să își petreacă Revelionul alături de fiica sa Nidia. Deși ani la rând cei doi și-au aruncat cuvinte dure și și-au adus acuzații, tatăl și fiica au decis să îngroape securea războiului și să înceapă să petreacă mai mult timp împreună. Recent, Nadia a dezvăluit că urmează să petreacă Revelionul alături de celebrul compozitor. Mai mult decât atât, ea a lăudat calitățile de bucătar desăvârșit ale tatălui său. 

"Tata e tata. Pentru mine nu e Horia Moculescu. Pentru mine e tata. Normal că îmi crește inima, când văd câtă lume îl admiră, dar e ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu! Locuim împreună, gătim împreună, am grijă de el, dar chef-ul este el, de departe! Mâncarea mea preferată, făcută de el, este pilaful. De Revelion și de Crăciun vom fi tot împreună, în casă!”, a declarat Nidia Moculescu.

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar