INTERVIU EXCLUSIV Mariana Moculescu: „Suferința și depresia m-au făcut să revin în țară. Acel bărbat mă crucifica”


  Mariana Moculescu a îndurat multe din iubirefoto: Click!
Mariana Moculescu a îndurat multe din iubirefoto: Click!

Mariana Moculescu (52 de ani), fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, a revenit în țară, după aproape zece ani petrecuți prin străinătate. De abia acum și-a găsit liniștea, împăcându-se cu fiica ei, Nidia, dar și cu fostul soț, Horia Moculescu. În urmă cu patru ani, Mariana Moculescu a lăsat impresia că și-a găsit fericirea în brațele lui Massimiliano Lorenzini (53 de ani), un italian putred de bogat. Nu a fost însă așa. Mariana a cunoscut teroarea.

După doar un an și jumătate de relație însă, cei doi s-au despărțit. Mariana și-a acuzat iubitul atunci că ar fi bătut-o și ar fi înșelat-o. Anul trecut, în plină pandemie, vedeta a luat decizia să-l părăsească pe italianul care i-a oferit o viață de lux, fugind înapoi, în România. Fosta soție a lui Moculescu s-a îmbolnăvit de depresie, fiind terorizată de fostul ei iubit.

 • Click!: Te-ai întors în țară acum un an. De ce ai decis să pleci din Italia? Acolo s-a spus că trăiai în lux. Ce nu a mai mers între tine și iubitul italian?

Mariana Moculescu: M-am întors în țară în luna iulie a anului trecut, în urma unei depresii severe care s-a declanșat în Italia pe timpul pandemiei. Izolarea, traumele din trecut, resentimentele îngropate, plus prezența toxică a persoanei cu care locuiam în casă, vestitul italian, au condus la boală. Depresia este boală. Chiar dacă trăiam într-o casă frumoasă și nu-mi lipsea strictul necesar, suferința m-a determinat să plec în țară, fără să anunț plecarea mea din motive de securitate. Am realizat că acest bărbat mă crucifica prin tot ceea ce făcea în ascuns, multe trădări, multe minciuni, infidelități, aroganțe, bârfe.


  Mariana Moculescu și italianul Massimiliano Lorenzinifoto: arhivă personală
Mariana Moculescu și italianul Massimiliano Lorenzinifoto: arhivă personală

„Foștii mei iubiți au făcut ticăloșii de cea mai joasă speță”

 • Mai ai probleme cu foștii iubiți la ora actuală? Te mai deranjează vreunul?

Din păcate, foștii mei iubiți sunt lipsiți de multă școală, educație și bune maniere. Așadar, s-au mai inoculat cu forța în viața mea, făcând urmăriri (cu ce drept?) și declarații mârșave și nesimțite (ticăloșii de joasă speță).

 • Cum e viața ta în România pe timp de pandemie? Ai avut cazuri de Covid în familie? Vei face vaccinul anti Covid?

În România mă tratez medicamentos de depresie la un specialist, doctorul Gabriel Diaconu. În urma tratamentului pe care-l iau de câteva luni, m-am îngrășat, ajungând la greutatea de 85 de kg. Din acest motiv, mi-am cumpărat bicicletă și, aproape zilnic, fac cel puțin o oră de bicicletă în casă și puțin aerobic, am grijă la calitatea mâncării și am renunțat la dulciuri. Păcat că suferința îmi umbrește tihna șederii în țara mea. Sper și îmi doresc mult să scap de această pacoste. În ceea ce privește molima Covid, mulțumesc providenței, nu m-a îmbolnăvit nici pe mine și nici pe familia mea! Cât despre vaccinul anti-Covid, voi mai aștepta până îl voi face.


  Mariana Moculescu și fiica ei, Nidia, în vârstă de 30 de anifoto: Facebook
Mariana Moculescu și fiica ei, Nidia, în vârstă de 30 de anifoto: Facebook
 • Cum ai găsit-o pe Nidia? Cum vă înțelegeți? Ți-ai dori să devii bunică?

Cu Nidia mă întâlnesc atunci când mă vizitează și sorbim împreună un delicios ceai de trandafiri, dar și atunci când mergem la saloane de frumusețe și sănătate. Păstram zilnic contactul prin mesaje frumoase și videocall WhatsApp, iar în acest sens am hotărât amândouă să îmi iau o pisicuță.

 • În ce relații ești acum cu fostul soț, Horia Moculescu? În trecut ați avut mari divergențe. Cum o duce cu sănătatea?

Prin intermediul Nidiei, eu și Horia ne-am făcut reciproc cadouri de Crăciun și de Revelion (primind chiar și o porție de sarmale foarte gustoase gătite de el). De asemenea, ne-am transmis deseori salutări și urări de bine.


  Mariana Moculescu, alături de Horia Moculescu, în 1989, anul căsătoriei foto: arhivă personală
Mariana Moculescu, alături de Horia Moculescu, în 1989, anul căsătoriei foto: arhivă personală
 • Care este cel mai mare regret al vieții tale?

Cel mai mare regret al vieții mele este că nu am făcut carieră în profesia de redactor-prezentator de știri, având calitățile necesare acestei profesii pline de adrenalină, promptitudine și prestanță.

 • Cum ți-a mers financiar pe pandemie? Vrei să deschizi o afacere?

Pe pandemie am avut strictul necesar și mi-am permis să trăiesc decent din punct de vedere material, ceea ce este mulțumitor. Aș vrea să am afacerea mea proprie și să devin independentă financiar, așa cum mi-am dorit toată viața.

Citește și:

Mariana Moculescu, din nou în brațele iubitului care a încercat s-o omoare

Viața Marianei Moculescu de când s-a întors în România: “Horia mi-a trimis sarmăluțe făcute de el”. Care e relația cu Nidia

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg