Punct ochit! Mariana Moculescu și-a găsit iubit cu bani: «Doamne, ce bine e să fii așa!»

Ultima actualizare:

Mariana Moculescu nu mai este o femeie singură, ci și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat care provine dintr-o familie bogată și este în stare să-i facă toate poftele. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu a dezvăluit că nu este vorba de vreun tinerel, ci de un bărbat de aceeași vârstă cu ea pe care l-a cunoscut printr-o cunoștință comună. 

mariana moculescu jpg

 «Se repetă istoria în cazul meu»

Mariana Moculescu, 54 de ani, și-a tras un iubit de nota 10 și cu o situație finaciară ce implică multe zerouri în bancă. Vulcanică și temperamentală, fosta soție a lui Horia Moculescu a avut o viață sentimentală tumultoasă și iată că, după ce s-a despărțit de amorezul italian, s-a reorientat către un român, a cărui familie este una foarte bogată, deținând averi încă de pe vremeaa lui Ceaușescu. Așadar, dacă astrele se aliniază, Mariana Moculescu are toate șansele să devină mare doamnă de bogătaș. 

Vezi și: Moculeasca, de nerecunoscut după drama trăită în Italia! «M-am îngrășat 15 kilograme! M-au îndopat cu pastile!»

Ea este extrem de încântată și recunoaște că are priză la bărbații înstăriți, ce provin din familii bune. 

Este jumătate român după mamă și jumătate este venezuelan. Are afaceri în Mexic și locuințe, și în mai multe țări, și în Franța, și prin Africa, am înțeles. Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată, deci nu s-a străduit el. Iată! Să învățăm!

Ups: Mariana Moculescu își vinde hainele și pantofii: "Unii plătesc foarte prost". Unde lucrează fosta soție a lui Horia Moculescu

Una este să faci bani prin tine însuți, muncind și devenind bogat, și alta este să te trezești într-o familie bogată. De fapt, se repetă istoria în cazul meu, pentru că eu l-am cunoscut pe italian tot așa, cu 18 case moștenite de la taică-su și maică-sa. Doamne, ce bine e să fii așa!, a mai afirmat bruneta.  

Nu rata: Horia Moculescu, la spital! Mariana Moculescu:«Fumează și are TBC!»

«I-am spus chestia asta după mai multe zile»

Poate vă întrebați cum a știut Mariana Moculescu că bărbatul cu afaceri pe mai multe continente și o avere de invidiat este «Acela», ei bine se pare că este vorba de o anumită chimie între cei doi, care s-a produs în timpul unei conversații pe WhatApp. Care au fost acele cuvinte magice care au emoționat-o pe fosta soție a lui Moculescu? Uitați mai bine ce a declarat Mariana în cel mai recent interviu. 

Interesant și: INTERVIU EXCLUSIV Mariana Moculescu: „Suferința și depresia m-au făcut să revin în țară. Acel bărbat mă crucifica”

«Discutând așa, una alta, la final ne-am despărțit cu pupici, bezele. După am început să mă gândesc foarte mult la el. (...) Și i-am spus chestia asta după mai multe zile, într-un anumit context pe Whats App, și mi-a zis ”nu te cred, babe”. (...) Acea scânteie a avut loc. Mi-a rămas în minte, chestie care nu se întâmplă. Am început să mă gândesc la el și să mă atragă. Foarte greu mă atrage pe mine un bărbat, pentru că am cunoscut la viața foarte mulți bărbați și e greu să mă mai atragă un bărbat», a dezvăluit Mariana Moculescu, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net