INTERVIU Mariana Moculescu, poze rare și amintiri din căsnicia cu Horia. Uite cum e viața ei acum, cu iubitul din Italia!

image
Alături de Horia Moculescu, în 1989, anul căsătoriei foto: arhivă personală

Mariana Moculescu ( 52 de ani) a renunțat la scandalurile din România și duce o viață liniștită, la Toscana, în Italia, alături de iubitul ei, Massimiliano. Ne-a oferit poze din tinerețe, din anii în care celebrul compozitor Horia Moculescu o iubea nebunește, și ne-a povestit, în exclusivitate, despre viața în izolare, despre fiica ei, Nidia, care a împlinit recent 30 de ani, dar și despre ritualurile de frumusețe.

  • Click: Cum e în Toscana, care sunt restricțiile? Cum arată o zi din viața ta?

Mariana Moculescu: În Toscana este carantină, la fel ca în toată Italia, până în data de 4 mai, când se intră în "Faza 2", se redeschid anumite firme, se reîncepe munca, (exclus centre de estetică, restaurante și baruri, centre de fitness. Școlile se redeschid în septembrie. În această perioadă de carantină eu și Massimiliano am fost opriți de carabinieri și pedepsiți cu 387 de euro amendă pentru fiecare dintre noi. Nu am avut un motiv plauzibil legal de a ne plimba puțin cu mașina. În carantină, m-am plictisit foarte mult și de aceea am încercat să alung monotonia cerând sfaturi prietenilor. Drept urmare, am făcut gimnastică zilnic, m-am bronzat pe balcon, am ascultat muzică și am ascultat sfaturile psihologilor pentru această perioadă, am gătit românește, am stat uneori în brațele lui Massimiliano, vizionând știri și filme.

image
Momente de tandrețe cu iubitul italian, Massimiliano
  • Ai facut pace cu Massimiliano, a redevenit acel bărbat romantic? Care este secretul unei relații lungi?

Massimiliano este Massimiliano. Cum și Mariana este Mariana. Nu ne mai schimbăm mult după adolescență, dar să nu uităm că m-a adus în casa sa, în țara sa (comentariile sunt de prisos daca vă spun că în țara mea am plătit sute și mii de euro pe hoteluri și pe apartamente în regim hotelier, inclusiv prietenii cerându-mi bani pentru cazare, de exemplu, 200 sau 300 euro pe lună la comun.

  • Ai avut câteva locuri de muncă, de când ai plecat din România. Care ți s-a părut cel mai dificil?

Am lucrat în acești ani în Austria, Germania și în Italia. Cel mai dificil a fost în Germania, deoarece în sistemul nemțesc: "Munca te eliberează" de toate amintirile. Am lucrat în restaurant și în curățenie, la săli de fitness, în Munchen.

image
Alături de Horia și de fiica lor, Nidia
  • Fiica ta a împlinit 30 de ani, în urmă cu trei zile, îi urăm și noi ”La mulți ani!”! Ce amintiri amuzante ai din copilaria ei?

Nidia a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Îi doresc tot binele din lume. Mi-am reamintit cu emoție de ziua în care eu am împlinit 30 de ani, fiind redactor-prezentator de știri la Antena 1. După ce am prezentat știrile dimineții, colegii m-au așteptat în redacție și mi-au cântat ”La mulți ani!”. A fost superb. O întâmplare amuzantă din copilăria Nidiei: eram în vizită, la Snagov, la vila lui Gino Iorgulescu. Întâmplător, era și o capră legată cu o funie de un copac, în gradină. Nidia, neastâmpărată, a început să se joace cu acea capră până când aceasta, săturată de ghionturile Nidiuței, a "mușcat-o", moment în care Nidia a exclamat speriată: "M-a mușcat cămila!".

image
Mariana și Horia au avut o relație pasională
  • Știi să ții timpul în loc, ești la fel de frumoasă ca la 20 de ani, ai o siluetă de invidiat. Care sunt secretele?

Secrete de frumusețe după o anumită vârstă cred că ar trebui să aibă oricare femeie. Am renunțat la fumat, mănânc atent, folosesc creme anti-age, fac sport și ador mersul pe jos.

Îmi este foarte dor de televiziune, de adrenalină și de emoții. Este ca o magie. Din momentul în care ai simțit acea energie din fața camerelor de televiziune nu o mai poți uita niciodată și nimeni și nimic nu o mai pot înlocui. Visez să primesc măcar o invitație de la televiziune.

image
Mariana și Nidia au o legătură strânsă
  • În ce relații ai rămas cu Horia Moculescu, de care ai divorțat în 2000? Cum v-ați cunoscut?

Cu Horia Moculescu m-am întâlnit în ianuarie 1986. A fost un coup de foudre din prima secundă când ne-am văzut. Eu, tânără aspirantă la un rang de cântăreață de muzica pop, și el compozitorul minunat, cel ce mă putea înălța la cer.

  • Ai cetățenia italiană? Intenționezi să revii în România definitiv?

Am rezidență italiană la adresa casei lui Massimiliano și după ce va divorța anul acesta vom mai vedea ce idei ne mai vin.

image
În 1987, la Galați, orașul natal
  • Ce diferențe sunt între un bărbat italian și unul român? Cu care dintre ei căsnicia e mai ușoară?

Diferența dintre un bărbat italian și un bărbat român este pasiunea. Italienii sunt foarte pasionali, emoționali, iubesc cu nebunie, sunt generoși cu femeia pe care o iubesc și o considera bibelou de porțelan.

  • Ce le urezi cititorilor Click!, ce sfaturi ai pentru ei, în această perioadă grea?

Le urez să nu-și piardă răbdarea, să găsească orice modalitate plăcută de a-și petrece timpul, multă sănătate și curaj de a merge mai departe, rămânând atenți la măsurile de igienă și distanța socială."Totul va fi bine!"

image
Cu Nidia, acum. Fiica ei a împlinit 30 de ani

Citește și:

FOTO Uite-o pe Mariana Moculescu la pupitrul ştirilor! A fost prezentatoare la Antena 1!

Ce copilărie grea a avut Horia Moculescu: "Mama mea a murit când aveam eu 11 ani"

andreea mantea 2 JPG
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
7 front elvetianca pensiune jpg
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
andreea esca si alexia eram
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
 Khaby Lame Captură video
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg