Horia Moculescu, lecție de viață pentru Mariana, fosta soție: „Ei sunt familia mea”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mariana Moculescu (54 de ani), fosta soție a lui Horia Moculescu (85 de ani), ne-a dezvăluit când trebuie să îi înapoieze celebrului compozitor suma de 600 de euro pe care i-a dat-o ca să își plătească chiria, după ce a fost evacuată din locuința în care stătea.

Mariana și Horia Moculescu au divorțat cu scandal în anul 2000! Chiar dacă cei doi au ales să se separe definitiv, timpul a trecut și au ajuns la sentimente mai bune, mai ales că sunt părinții Nidiei, singura lor fiică.

Ajunsă într-o situație grea din punct de vedere financiar, Mariana Moculescu a fost nevoită să se împrumute la fostul soț de 600 de euro pentru chiria lunară, după ce a fost evacuată din fostul apartament.

Citește și: Horia Moculescu, probleme grave de sănătate. Compozitorul ar fi conectat la aparatul cu oxigen

Mariana Moculescu: „Horia a fost foarte domn cu mine!”

Horia Moculescu i-a dat o lecție de viață fostei sale soții, cu care s-a purtat ca un adevărat prieten: împreună la bine și la greu. Așadar, fosta soție a marelui compozitor a fost evacuată din garsoniera din centrul Capitalei, în care stătea în chirie, din cauza unor defecțiuni la conducta de apă, iar acesta i-a sărit în ajutor.

După ce a apelat la foarte mulți prieteni bogați pe care îi avea pentru a o împrumuta cu bani pentru chirie, Horia Moculescu a fost singurul care i-a sărit în ajutor.

Contactată de Click!, Mariana ne-a dezvăluit că ea și fostul soț au semnat o hârtie la notar pentru restituirea sumei de 600 de euro.

„Îmi place locația în care stau acum, însă nu îmi place că este prea mică pentru mine. Plus că este prea scump, dau chirie pe lună 370 de euro. Vreau să mă mut de aici, dacă voi găsi ceva mai bun, central și spațios. Cu banii sunt bine acum, lucrez ca secretară la o agenție imobiliară. Trebuie să îi restitui lui Horia cei 600 de euro până pe 24 octombrie. Musai trebuie să fac asta, pentru că am semnat o hârtie scrisă de el pentru împrumut. Plus că îmi este milă, ei sunt familia mea, nu aș putea să nu îi returnez banii., a declarat Mariana Moculescu, pentru Click!.

Mariana Moculescu, “regină” pe TikTok

„Îmi place să fac TikTok-uri. Am nevoie de 10 000 de urmăritori pe această platformă. Am cont pe TikTok de 2 ani, dar am intrat live doar de o săptămână. Este un trend pe TikTok cu muzica afro. Am făcut la un filmuleț cu mine, în 24 de ore, 60.000 de vizualizări”, a mai precizat aceasta pentru Click!.

Click spune!

Horia Moculescu a avut patru mariaje eșuate, ultimul fiind cel cu Mariana Moculescu, de care s-a despărțit în anul 2000, după 11 ani de relație. Chiar dacă timpul a trecut, Mariana și Horia se pare că nu au reușit să dea uitării amintirile frumoase, mai ales că au o fiică împreună, pe Nidia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net