Horia Moculescu, internat la Ana Aslan: „ Îmi fac toate tratamentele, electromagnetice, laser”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Horia Moculescu și-a panicat o parte din prieteni și cunoscuți la auzul veștii că s-ar fi internat în spital, pentru două săptămâni, pentru a-și trata problemele de sănătate.

Horia Moculescu, internat la Ana Aslan

Adevărul este, de fapt, că Maestrul Moculescu, în vârstă de 85 de ani, a decis singur că vrea să meargă la Institutului Național de Geriatrie și Gerontologie Ana Aslan, acolo unde a mai fost internat și în primăvară, pentru că se simte mai bine în urma procedurilor care i se aplică acolo.

Click! are și reacția lui Moculescu, care ne-a povestit ce tratamente face mai exact în cele două săptămâni de spitalizare și ce are de gând să facă după ce ajunge acasă.

„Ce s-a scris peste tot, că sunt bolnav, ei bine, nu sunt bolnav sau nu sunt mai bolnav decât la 85 de ani! Am venit aici pentru că în primăvară am fost încă o dată internat la Ana Aslan și am ieșit de aici alt om. Excepțional!

Și acum îmi fac toate procedurile cu plăcere și este un loc absolut minunat, în fața mea este o pădure cu niște culori care nu există, atât de frumoase! Mă încarc aici cu energie și o stare pozitivă. Îmi fac toate tratamentele, electromagnetice, laser, sală de respirație, masaj, vitaminizare. E foarte bine!”, ne-a mărturisit Horia Moculescu.

Horia Moculescu, vizitat de fiica sa, Nidia, la centrul de recuperare

Dacă are voie sau nu să primească vizite, Moculescu ne-a spus că fiica lui, Nidia, vine să îl vadă, dar nu are voie să urce în clinică.

Nidia nu poate să vină pentru că nu se intră în clinică, ne vedem jos. Vine și stăm de vorbă jos! Timp de două săptămâni stau aici apoi când mă întorc am mai multe planuri, inclusiv un festival pe care îl păstoresc eu de 45 de ani la Focșani, Florentin Delmar. Am planuri multe! Și de scris acasă și de terminat ceea ce m-am apucat să scriu.", ne-a mai declarat Maestrul Horia Moculescu pentru Click!

A trecut cu bine peste Covid: „Întotdeauna am fost credincios”

Horia Moculescu a avut și momente când s-a simțit mai rău, de exemplu în vara acestui an, dar a mers înainte cu putere și credință.

„În fiecare martie mai adaug câte un an, dacă mi-l dă Dumnezeu. Totdeauna am fost credincios, nu acum, că mă apropii de sfârșit și vreau să mă pun bine cu Dumnezeu.

Debutul COVID-ului la mine a fost monstruos, absolut monstruos. Am fost total lipsit de oxigen, n-am mai avut ce să respir, de unde să respir și i-am spus prietenului meu: ‘Mâine mor!’

Noroc că aveam cu mine un tub de oxigen, pe care îl am și acum cu mine, pentru orice eventualitate. Dacă nu aveam ăsta la îndemână, muream. Dintr-o lipsă de oxigen pe care mi-a provocat-o COVID-ul. Drept care Salvare, internare, urcat în Salvare, dus la București la Balș, stat o săptămână la Balș și acum sunt aici”, a declarat Horia Moculescu, în vara acestui an, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net