Dieta minune a Nidiei Moculescu! Așa a slăbit 10 kg în două luni

Ultima actualizare:

    Nidia, alături de celebrul ei tată, Horia Moculescu, într-o perioadă în care era şi mai plinuţă, dar se îmbrăca şi nepotrivitfoto: arhivă personală
Nidia, alături de celebrul ei tată, Horia Moculescu, într-o perioadă în care era şi mai plinuţă, dar se îmbrăca şi nepotrivitfoto: arhivă personală

În urmă cu un an, cântăreața Nidia (28 de ani), fiica celebrului compozitor Horia Moculescu (82 de ani), a reușit să îi șocheze pe toți cu dieta minune cu ajutorul căreia a slăbit 10 kg în doar două luni. Artista s-a îngrășat 20 kg în trei luni din cauza unor pastile și Nidia s-a apucat serios de sport. Vedeta ne-a mărturisit că a reușit să slăbească 10 kg în două luni.

Nidia Moculescu a recurs la un gest extrem, în trecut, pentru a se îngrășa. Focoasa artistă avea 45 kg și 1,70 m înălțime, așa că, prin intermediul unei prietene, a aflat de niște pastile care te ajută să reții apa rapid în corp și să iei, astfel, în greutate. Însă kilogramele s-au pus mai mult decât și-a dorit, așa că vedeta s-a pus serios pe regim și pe sală.

Aşa arată Nidia acum, la 55 kg
Aşa arată Nidia acum, la 55 kg

Nidia Moculescu ține dieta strict și a renunțat complet la zahăr

Mulțumită de rezultatele dietei sale, Nidia Moculescu a spus pentru Click.ro cum a reușit să slăbească în două luni 10 kilograme. „Merg de trei ori pe săptămână la sală. Am slăbit 10 kilograme în două luni cu ajutorul unei diete și a unor exerciții date de Carmen Fit. Dacă vrei să slăbești este foarte important să nu sari peste mese și să nu te înfometezi. Trebuie să mănânci de trei ori pe zi și să ai două gustări. Important este să renunți complet la zahăr. Folosește ștevie, bea apă, nu sucuri, nu ceaiuri, apă și dacă îți este poftă de paste, de exemplu, ia exemplul italienilor, care mănâncă numai făinoase și sunt slabi, pentru că folosesc numai «grano duro» (grâu dur – n.r.). În loc de dulciuri, consumă fructe și dacă trebuie neapărat să mănânci ceva dulce, alege alimente fără zahăr. Nu cred în această frică de gluten. Există intoleranță la lactoză, dar la gluten, nu am auzit pe nimeni spunând că îi ies bube dacă mănâncă o baghetă. Pâine integrală, două felii pe zi și sunt suficiente. Și așa slăbești până nu mai vrei”, ne-a spus Nidia Moculescu despre dieta minune cu ajutorul căreia a slăbit și a ajuns la greuatea dorită: 55 kg.

Citeşte şi:

Care sunt secretele lui Carmen Fit, antrenoarea pe care se bat vedetele

Ea scoate untul din vedete la sala de fitness!

image
image
image
image
image
image
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg
deea dinu maxer jpeg
BeFunky collage (5) jpg