Horia Moculescu a împlinit 85 de ani! Cum sărbătorește compozitorul: «Nu mai sunt eu de petreceri»

Ultima actualizare:

Compozitorul Horia Moculescu împlinește 85 de ani pe 18 martie și se simte copleșit și emoționat de atenția pe care o primește din partea oamenilor care îl iubesc. 

Horia Moculescu a împlinit 85 de ani
Horia Moculescu a împlinit 85 de ani

Horia Moculescu este sărbătoritul zilei de 18 marite. Compozitorul împlinește 85 de ani și se declară profund impresionat de zecile de mesaje pe care le-a primit de la toți cei care îl admiră și prețuiesc. Contactat de Click, Horia Moculescu a dezăluit cum va sărbători. Nu are planuri mărețe, ci va ieși în oraș cu cei mai apropiați dintre prietenii săi pentru a se relaxa preț de câteva ore. 

Starea de sănătate a lui Horia Moculescu este una mai bună, după cum ne-a spus chiar el. Finalul anului 2021 nu a fost unul bun pentru compozitor, care a ajuns la spital din cauza lipsei de oxigen în corp. A fost conectat la aparate și a avut nevoie de oxigenoterapie. Din fericire, tratamentul a fost un real succes, iar Horia este pregătit să se bucure din plin de ziua sa de naștere, înconjurat de oamenii dragi. 

"Vă mulțumesc foarte mult pentru urări. Sună încontinuu telefonul, de azi de dimineață. Mă sună prieteni de-ai mei, de aici, de peste hotare, chiar sunt copleșit de toată bucuria asta pe care o simt, când văd câți oameni se gândesc la mine. Ce fac astăzi? O să mă văd după-amiază cu câțiva dintre prieteni, apropiați, în oraș. Nu fac foarte multe că nu mai sunt eu de petreceri. Cum mă simt la vârsta asta? Mă simt mult mai bine, având în vedere și problemele de sănătate prin care am trecut", ne-a declarat Horia Moculescu. 

Horia Moculescu a fost diagnosticat cu BPOC, Boală Obstructivă Pulmonară Cronică, așadar trece adesea pragul medicului pentru a se asigura că totul este în regulă. Din cauza bolii cu care a fost diagnosticat, Horia se teme nespus de coronavirus și ia toate măsurile necesare pentru a nu se infecta. 

Horia Moculescu și Nidia, mai apropiați ca oricând

După ani întregi în care relația dintre Horia și fiica sa, Nidia, nu a fost una foarte apropiată, cei doi au decis să lase în urmă trecutul și să se bucure unul de compania celuilalt. Nidia ar fi trebuit să petreacă sărbătorile de iarnă alături de celebrul compozitor, însă starea de sănătate a acestuia și faptul că a fost internat, nu i-au permis Nidiei să fie alături de tatăl ei. 

Dacă în urmă cu câțiva ani, Nidia îi reproșa tatălui său lipsa de implicare, acum, ajunsă la vârsta maturității, apreciează fiecare clipă pe care o petrece alături de Horia Moculescu și îl descrie în cuvinte blânde. 

„Tata e tata. Pentru mine nu e Horia Moculescu. Pentru mine e tata. Normal că îmi crește inima, când văd câtă lume îl admiră, dar e ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu! Locuim împreună, gătim împreună, am grijă de el, dar chef-ul este el, de departe!", declara Nidia. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net