Smiley, fentat mișelește! Artistului i s-a furat telefonul! Ce «manevră» a folosit hoțul?

Ultima actualizare:

Smiley a avut parte de un mare ghinion! Juratul de la Vocea României a rămas fără telefon, după ce hoțul i l-a furat chiar din fața ochilor, fără să-și dea seama, decât după ce fapta avut loc. Artistul a povestit unde anume i s-a întâmplat acest lucru și mai ales care a fost metoda inedită, folosită de infractor.

smiley jpg

Smiley a dat belele cu hoții, căci artistul a rămas fără telefon, chiar atunci când se aștepta mai puțin. Fanii juratului de la Vocea României au fost extrem de surprinși, atunci când acesta a anunțat pe InstaStory, că și-a pierdut telefonul, cu toate contactele importante, imaginile personale, precum și discuțiile de pe rețelele de social-media. 

Urmăritorii săi de pe Instagram i-au cerut lui Smiley mai multe detalii despre cum a avut loc  acest incident, și, spre mirarea multora, întreaga situație nu s-a întâmplat în România, ci în Germania, la Berlin, mai exact. 

Smiley a povestit că, în timp ce lua masa cu un prieten într-un restaurant din Capitala Germaniei, s-a apropiat de ei un individ, care vorbea o limbă pe care nu o cunoșteau și care avea asupra sa o foaie de hârtie. Necunoscutul a pus foaia de hârtie pe masa lui Smiley, apoi a s-a adresat artistului și amicului său. La insistențele celor doi, individul a plecat, iar la scurt timp Smiley a observat că nu mai are telefonul asupra sa. 

Artistul și-a dat până la urmă seama cum a fost «lucrat» de bărbatul necunoscut și ce metodă a folosit acesta pentru a-i fura telefonul. 

”Toată lumea m-a întrebat cum mi s-a furat. Să vă explic: foarte simplu. Cel mai vechi truc din carte. Eram la masă la un restaurant, ascultam o piesă la telefonul prietenului meu. Telefonul era în dreapta, lângă mine, pe masă. A venit un băiat cu o foaie să ne ceară ceva, n-am înțeles în ce limbă vorbea, eu eram atent la ce ascultam la telefon.

Prietenul meu i-a zis «N-avem nevoie. Du-te!», el și-a pus foaia peste telefonul meu și când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu telefon, iar eu după ce am terminat de ascultat ce aveam de ascultat, adică o piesă frumoasă, m-am uitat după telefon și am zis «Pfaaa, mi-a furat telefonul!». Am fugit, m-am uitat să văd dacă-l mai văd. Nu l-am mai văzut, evident, s-a dus”, a povestit Smiley pe Instagram.

Smiley a cerut-o de soție pe Gina Pistol?

În ciuda ghinioanelor ocazionale, Smiley are o carieră înfloritoare, precum și o viață personală împlinită alături de iubita sa, Gina Pistol, și fiica lor, Josephine. Artistul și prezentatoarea de la Chefi la Cuțite formează un cuplu de câțiva ani, însă până la acest moment nu au menționat nimic de nuntă. Cu toate acestea, Gina Pistol a fost surprinsă, recent, de paparazzii Click!, cu un inel cu diamant enorm, ce părea a fi unul de logodnă, semn că Smiley ar fi cerut-o de soție. Citiți mai mult despre acest subiect AICI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net