Cine este Oana Zara, actrița despre care s-a spus că s-a iubit Smiley

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Zara (26 de ani), noua actriță din serialul “Lia”, de la Antena 1, ce urmează să apară în curând pe micile ecrane, nu este deloc străină de camerele de filmat și nici de lumina reflectoarelor. Despre talentata actriță s-a scris, în trecut, că s-a iubit cu Smiley, zvonurile pornind de la participarea ei la ”Românii au talent”, unde artistul era în juriu. S-a mai spus și că din cauza ei s-ar fi despărțit Bogdan, trupa Maxim, de Alina Erimia. Click! vă prezintă, în detaliu, care este trecutul noii vedete a trustului Intact.

Oana Zara face parte din distribuția filmului ”Lia”, de la Antena 1
Oana Zara face parte din distribuția filmului ”Lia”, de la Antena 1

Oana Zara, iubire ascunsă cu Smiley?: „Nu este adevărat”

Fals! Oana Zara este o tânără care a devenit cunoscută în showbiz datorită talentului său la dans, însă ulterior a studiat Facultatea de Teatru, acum fiind actriță cu acte în regulă. Despre artistă s-a scris, în urmă cu șapte ani, pe când participa la show-ul ”Românii au talent”, că ar fi avut o idilă cu Smiley, asta pentru că, în concurs, Oana Zara și partenerul ei se numărau printre favoriții producătorului de la Hahaha Production. Îl știți pe Smiley, miroase talentele!

Ei bine, după șapte ani de la zvonurile că ar fi avut o relație cu vedeta Pro TV, Click! a aflat adevărul. A fost sau nu Oana Zara cu Smiley? Aflăm chiar de la ea: „Nu a existat niciodată o relație între mine și Smiley, nu am avut nicio legătură, alta decât cea profesională.”,  a declarat Oana Zara, pentru Click!.

  Tânăra cu părul ca abanosul și cu trupul bine definit a fost dansatoare de profesie, astfel că a jucat și a filmat în mai multe videoclipuri alături de artiști cunoscuți de la noi din țară.

Oana Zara este cea care și-a băgat coada în relația lui Bogdan cu Alina Erimia?

Ce s-a mai scris în urmă cu mulți ani despre frumoasa brunetă este că ar fi avut o idilă pe ascuns cu Bogdan Medvedi, cu care se află într-o relație chiar și acum. Ei bine, Oana Zara ne-a lămurit și în privința acestui aspect, pentru că s-a scris că ea i-ar fi despărțit pe fostul solist al trupei Maxim și Alina Erimia.

„Eu și Bogdan suntem împreună de când am participat la Românii au talent. El și Alina nu au fost niciodată un cuplu, nu au fost împreună, totul a fost o minciună, dar atunci nu ne-am preocupat să declarăm sau să dezmințim ceva. Pur și simplu nu ne-a interesat.”, a declarat Oana Zara, care ne-a spus că pe Facebook au apărut conturi false ale iubitului ei și ale Alinei Erimia, care se dădeau artiștii, pe car i-au și cuplat pe rețelele de socializare.

„Sunt norocoasă să te am. Sunt fericită. Ești motivul pentru care zâmbesc dragostea vieții mele”, scris Oana Zara în dreptul imaginii publicate. 

Totul se întâmpla în 2015, iar acum, în 2022, Oana Zara și Bogdan, fost solist din trupa Maxim, sunt în continuare un cuplu, se pozează pe TikTok și pe rețelele de socializare, unde au succes. 

Citeste si: Preferata lui Smiley a prezentat singură o colecţie întreagă de modă prin dans

Oana Zara, carieră în ascensiune

Tânăra actriță trece, în prezent, printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, asta pentru că producătorii filmului “Lia” au ales să facă parte din echipă.

 „Sunt extrem de fericită şi recunoscătoare că fac parte din acest proiect! Abia aştept să o cunoaşteţi pe Dana, o fată care a trecut prin multe greutăţi, în special din cauza lipsurilor materiale. A renunţat la visul ei, dânsul, deși era cea mai bună, pentru că ceilalţi copii râdeau de ea că este săracă. Greutăţile au făcut din ea o femeie puternică şi poate dură, însă nimeni nu ştie cu adevărat ce este în spatele ei!”, a spus Oana Zara, extrem de încântată.

Serialul care urmează să fie difuzat la Antena 1 aduce în prim-plan o poveste de iubire unică. Momentele de intrigă în această peliculă vor fi marcate de unele trădări și minciuni ale personajelor și nu doar.

Oana Zara este licențiată în actorie, terminând studiile la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, unde este și masterandă în coregrafie.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net