Gina Pistol si Smiley s-au logodit? Iată cum s-a dat de gol blondina!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gina Pistol se pare că a fost cerută, în sfârșit, de soție, de către Smiley, deoarece paparazzii Click! au surprins-o pe blondină cu un inel pe deget. Prezentatoarea de la «Chefi la cuțite» a fost zărită la cumpărături într-un hypermarket din Băneasa, unde a renunțat la look-ul glamour și intrat în rolul unei gospodine, cărând singură plasele de cumpărături.

Josephine prima vacanță din viața ei  Unde au dus o Smiley și Gina Pistol de fapt  jpeg

Gina Pistol poartă un inel de logodnă fabulos

Gina Pistol, 41 de ani, și Smiley, 39 de ani, trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat și o fetiță superbă, pe care cei doi au numit-o Josephine Ana Maria. Chiar dacă blondina și fostul membru al trupei Simplu par extrem de îndrăgostiți și formează practic o familie, cei doi nu au luat drumul altarului...încă.

Paparazzii Click! au surprins-o pe prezentatoarea de la Chefi la Cuțite cu un inel ce părea a fi unul de logodnă, purtat chiar pe degetul inelar al mâinii stângii, ceea ce ne face să credem că Smiley i-ar fi adresat deja marea întrebare și partenera sa acceptat.

Detaliul care dă de înțeles că inelul Ginei Pistol este din partea lui Smiley 

Gina Pistol a fost zărită chiar în momentul în care a ieșit dintr-un hypermarket din zona Băneasa, camuflată într-o adevărată gospodină, purtând un trening negru, încălțăminte sport și o șapcă, dar inelul de pe degetul ei strălucea mai tare decât orice ținută de gală. Blondina era încărcată cu o mulțime de sacoșe, pe care le-a cărat cu greu singurică, iar dacă vă imaginați că și-a cumpărat haine sau pantofi de brand, ei bine vă înșelați amarnic.

Gina Pistol s-a focusat strict pe produse casnice, prosoape de bucătărie, un lighean și probabil produse de curățat, căci unei adevărate dive nu-i cade coroana nici atunci când face treburi de gospodină. 

Gina Pistol și-a pus toate cumpărăturile în portbagajul mașinii, iar în tot acest timp, era foarte greu să nu observi inelul cu piatră prețioasă masivă de pe degetul ei inelar. Faptul că blondina a insistat să poarte o bijuterie atât de ostentativă și scumpă, într-un context atât de casual, dă de înțeles că inelul respectiv trebuie să aibă o valoare afectivă aparte, deci este foarte posibil ca Smiley să o fi cerut în sfârșit de soție. 

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de succes de ani de zile

Gina Pistol și Smiley sunt într-o relație de aproximativ cinci ani. Idila dintre artist și prezentatoarea a surprins pe mulți și nimeni nu se aștepta ca între ei să existe ceva de durată, mai ales că cei doi au fost încă de la început foarte discreți în privința relației, evitând chiar să se afișeze împreună la eveniment publice. 

Se pare că Gina Pistol și Smiley au dorit să ia lucrurile cu pași mici, iar strategia lor a funcționat, căci câțiva ani mai târziu au construit o familie împreună, alături de fiica lor Josephine, care a venit pe lume în 2021. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net