Gina Pistol, transformată în show-ul ,,Chefi la cuțite". Cât de mult s-a transformat prezentatoarea TV

Ultima actualizare:

Sezonul cu numărul zece al emisiunii ,,Chefi la cuțite" îi revine frumoasei Gina Pistol, cea care a fost la cârma show-ului cylinar și înainte să rămână însărcinată și să aducă pe lume primul copil. Acum că Josephine mare, frumoasa blondă se poate întoarce full time la serviciu. Zis și făcut, căci de data asta și emisiunea va fi diferită. Să vă spunem cum!

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii ,,Chefi la cuțite"
Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii ,,Chefi la cuțite"

Este o premieră faptul că show-ul are două prezentatoare, însă s-a întâmplat acest lucru pentru că atunci când filmările au început, Gina a fost diagnosticată cu COVID-19. În ediția difuzată pe 26 septembrie, vedeta va apărea cu totul transformată.

Gina Pistol a avut o apariție spectaculoasă, iar momentul în care a intrat în platou a fost unul emoționant pentru toată lumea. Deși a adus un copil pe lume anul acesta, prezentatoarea a reușit să își recapete silueta pe care o avea înainte de naștere și strălucește la propriu, întrucât este mai fericită ca niciodată.

Vezi și: Smiley și Gina, prima vacanță fără Josephine! S-au răsfățat în Mykonos

Gina Pistol, transformare uimitoare pentru tv!

Pe lângă faptul că are o familie minunată, Gina Pistol iubește ceea ce face și consideră că prin prisma acestui proiect a reușit să le arate oamenilor cine este cu adevărat. Vedeta are o relație specială atât cu cei trei chefi, cât și cu restul echipei, fiecare având un rol important în viața acesteia.

,,Chefi la cuțite înseamnă pentru mine o echipă minunată – și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine. La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului – și iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes.

Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel – și de când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui”, a declarat Gina Pistol. ”Cătălin, Sorin și Florin sunt extrem de implicați în ceea ce se întâmplă la Chefi la cuțite – tensiunea se simte din plin în platou.

Tot ceea ce vedeți e pe bune! Dincolo de asta, pot spune că toți am crescut frumos odată cu acest proiect. Și mă bucur foarte mult că fac parte din el. Chefi la cuțite mi-a oferit ocazia să le arăt oamenilor cine sunt cu adevărat”, a mărturisit Gina Pistol.

Întregul moment al revederii va putea fi văzut uni, 26 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Ce se va întâmpla cu Irina Fodor

Revenirea Ginei la ,,Chefi la cuțite" nu o va face pe soția lui Răzvan Fodor să se îndepărteze de micile ecrane, întrucât va fi gazda întregului sezon al emisiunii„America Express”, care va debuta în curând tot la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net