Cum a ajuns Gina Pistol de la 80 kilograme la 59!

Ultima actualizare:

S-a bucurat din plin de fiecare clipă alături de fiica sa, dar acum, că se întoarce la „Chefi la cuţite”, frumoasa Gina Pistol (41 ani), iubita lui Smiley (39 ani), doreşte să îşi recapete silueta pe care o avea înainte să rămână însărcinată. Cu sprijinul specialiştilor, vedeta a găsit o soluţie care nu presupune nici mult timp şi nici un efort considerabil.

16 iulie 2022: Gina Pistol, mândră de fetița ei, dar și de noua ei siluetă
16 iulie 2022: Gina Pistol, mândră de fetița ei, dar și de noua ei siluetă

Gina Pistol s-a chinuit să slăbească!: „Până acum, văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar!”

Citește și: Smiley împlinește 39 de ani! Scene amuzante de la miezul nopții. Iată cine l-a sărbătorit și lângă cine a fost de la prima oră a dimineții

„Am tot încercat să îmi găsesc o portiţă pentru a mă reapuca de sport, dar nu am avut timp. Acum am venit să văd ce e de făcut, mi-am zis că o pot lăsa pe cea mică acasă câte jumătate de oră de două ori pe săptămână şi să fac acest lucru pentru mine.

Îmi doresc să îmi reintru în formă şi nu e chiar atât de uşor, parcă nu vor să se îndepărteze de mine kilogramele. Eu ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc, a fost puţin şocant, până acum văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar!”, a povestit Gina Pistol. 

Vezi și: Ce mare a crescut fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Josephine e blondă, ca mama sa!

22 iunie 2021: La botezul Josephinei era mult mai plinuță
22 iunie 2021: La botezul Josephinei era mult mai plinuță

Şi chiar dacă între timp a reuşit să ajungă la 59 de kilograme, Gina Pistol mărturiseşte că nu ar fi putut depăşi acest prag doar prin dietă şi mişcare. „Nu mai am tonus muscular, am probleme cu retenţia de apă, cu celulita. Ce să zic, ca orice femeie care a trecut printr-o sarcină, este foarte greu să intri în formă când ai un copil mic şi nu foarte mult timp pentru tine la dispoziţie.”, a mărturisit Gina.

Mai vezi și: Gina Pistol, în lacrimi pe Instagram! Copleșită de rolul de mamă?

Tratamentul de slăbit durează doar o oră
Tratamentul de slăbit durează doar o oră

Soluţia găsită pentru a scăpa de kilogramele în plus este una simplă, care durează doar 60 de minute în fiecare săptămână şi de care Gina Pistol este încântată pentru că a dat roade în cazul ei.

„Am conceput un plan complex de tratament de remodelare corporală, cu cele mai avansate aparate cu laser disponibile la nivel mondial, non-invazive şi fără efecte secundare. Aceasta este o variantă foarte bună pentru a obţine rezultate într-un timp scurt. Este o soluţie care ajută la scăderea în circumferinţă cu 9 până la 15 centimetri, dar şi la reducerea aspectului celulitei. Nu este recomandat în timpul alăptării, dar în rest nu sunt restricţii sau contraindicaţii. Aş putea recomanda, în plus, asocierea cu drenaj limfatic şi consumul lichidelor pe par-cursul zilei”, a declarat dr. Anita Barcan, medicul specialist care a slăbit-o pe Gina.

Şi Cristina Cioran a slăbit 8 kg în 10 zile! 

Şi Cristina Cioran (45 ani) a născut acum un an şi s-a dedicat în totalitate fetiţei sale, Ema. După ce micuţa ei născută prematur a mai crescut, actriţa şi prezentatoarea TV a început să se gândească că ar fi timpul să dea jos din kilogramele acumulate în timpul sarcinii aşa că a luat atitudine.

11 august: Cristina Cioran începuse regimul și se simțea minunat
11 august: Cristina Cioran începuse regimul și se simțea minunat

Şi acum e fericită că a reuşit să slăbească 8 kg în 10 zile, cu noua dietă care face furori în rândul vedetelor, dieta Nupo, la care a apelat recent şi Dana Săvuică.

3 iunie: Actrița s-a fotografiat în oglindă ca să poată face comparația
3 iunie: Actrița s-a fotografiat în oglindă ca să poată face comparația

„Am slăbit 8 kg în 10 zile ţinând această dietă şi ce este cel mai important, nu am fost slăbită şi nu mi-a fost foame. Am continuat şi cu înot, pentru a-mi reaşeza corpul. E adevărat că vreau să mai ţin o săptămână ca să mai dau jos două - trei kilograme. Acum sunt foarte atentă la ce mănânc, am renunţat total la carbohidraţi, dar încă mai mănânc fructe”, ne-a povestit Cristina, care a fost atent supravegheată de dr. Dana Miricioiu. 

Micuța Ema a împlinit un an în urmă cu o lună
Micuța Ema a împlinit un an în urmă cu o lună

„Dieta se ţine uşor pentru că nu mai trebuie să cântărim alimentele, să calculăm caloriile şi să gătim. Le avem pe toate gata făcute şi se prepară într-un minut. Dieta zilnică se poate lua oriunde, nu ocupă loc şi poate fi transportată în geanta zilnică.

Mesele conţin absolut toţi nutrienţii necesari (de la proteine şi fibre, la vitamine, minerale şi chiar omega). Foarte important: această dietă asigură înlocuirea în totalitate a meselor zilnice”, ne-a declarat Cristina Cioran cum stă treaba cu dieta aleasă de ea pentru slăbit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net