Smiley împlinește 39 de ani! Scene amuzante de la miezul nopții. Iată cine l-a sărbătorit și lângă cine a fost de la prima oră a dimineții

Ultima actualizare:

Smiley își sărbătorește astăzi ziua de naștere și se pare că a primit noua vârstă cu dreptul, căci persoane apropiate din viața lui i-au fost alături încă de la miezul nopții, atunci când a avut parte de o surpriză specială.

Smiley împlinește 39 de ani astăzi, fiind un bărbat împlinit atât din punct de vedere profesional, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști autohtoni, cât și din punct de vedere personal, dat fiind faptul că are o familie frumoasă, tabloul fiind reîntregit de fiica lui și a Ginei Pistol, micuța Josephine. La miezul nopții, Smiley a avut parte de o surpriză de proporții, căci Gina Pistol, iubita lui, și Pavel Bartoș, cel mai bun prieten, au decis să îl serbeze cum se cuvine.

S-ar putea să te intereseze și: Legătura profundă dintre Smiley, Sadhguru, Loredana și Damian Drăghici

Dedicat din fire, Smiley nu ia pauză nici măcar când este ziua lui, motiv pentru care ora 12 l-a prins la muncă, alături de coprezentatorul „Românii au Talent”, actorul Pavel Bartoș. El i-a urat „La mulți ani” încă de atunci, când erau în drum spre platourile de filmare, iar apoi a început să îi cânte melodia aniversară. Au marcat momentul, totuși, cumva: au ciocnit un pahar de șampanie și apoi artistul a conchis: „Să sărbătorim, prin muncă”.

Râzi cu lacrimi! Ce a făcut Gina Pistol, de ziua lui Smiley?

În stilul său caracteristic, Gina Pistol a postat o imagine la miezul nopții pentru a-i aminti partenerului său cât de mult îl iubește. Ea a transformat o imagine amuzantă, virală pe internet cu ani în urmă, însă și-a adăugat chipul, făcând deliciul publicului. Din păcate, însă, Smiley nu petrece în sânul familiei astăzi, în ziua în care împlinește 39 de ani, iar dimineața la prins pe platourile de filmare alături de Pavel, dar și de regizorul filmului „Miami Beach”, Jesus Delcerro.

Ți-am mai pregătit și: Cum se descurca Smiley atunci când era tânăr și fără bani? Nu te-ai fi așteptat!

„Așa începe ziua mea, de dimineață. Chiar dis de dimineață, la răsărit, împreună cu domnul Pavel Bartoș. Începem filmările. De fapt, terminăm filmările pentru Ramon filmul. Un pahar cu apă, obiceiuri sănătoase”, a precizat apoi Smiley, ciocnind paharul cu prietenul său.

”Drept cadou de ziua lui am zis să-I ofer două zile de filmare într-un loc mirific”, a adăugat și Pavel Bartoș.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net