CRBL, dezvăluiri despre Smiley și 1 Decembrie!

Eduard Mihail Andreianu alias CRBL (44 de ani) revine în forţă în showbiz. Este personaj principal într-unul dintre programele speciale de Ziua Naţională a României de la PRO TV, „Generaţii de distracţii”, prezentat de Horia Brenciu şi Iulia Pârlea.

CRBL a pregătit  mai multe premiere  muzicale luna aceasta
CRBL a pregătit mai multe premiere muzicale luna aceasta

Cu această ocazie, artistul a dezvăluit, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Click!, că are multe surprize pentru fanii săi. Mai ales că de 1 decembrie e nu doar ziua românilor şi ziua postului PRO TV de care îl leagă atâtea amintiri superbe, ci şi ziua trupei sale, Simplu.

Citește și: Patimile lui CRBL la „Survior România”: „E închisoare, e mai greu ca la Asia Express!

Click!: Suntem în luna sărbătorilor. Ce tradiţii îţi aminteşti că îţi plăceau în copilărie cel mai mult, specifice acestei perioade?

CRBL: Copil fiind am respectat tradiţiile de iarnă, cum ar fi colindatul, mersul cu steaua, pluguşorul, capra, ursul, sorcova, magii. Ştiu de o tradiţie românească, undeva într-un sat, flăcăii-tinerii-băieţii, în care cei care participă se „înarmează” cu ghioage (bâte) şi merg să se războiască cu satul vecin. Asta mi se pare o bătaie în toată regulă şi nu o tradiţie ce poate fi de urmat. Dar, nu comentez mai mult, că poate dacă eram şi eu din satul respectiv, poate mă găseaţi la bătaie şi nu pe scenă.

Ai fost invitat în emisiunea „Generaţii de distracţii”, te rog să ne spui care crezi că sunt atuurile generaţiei tale?

Coloana vertebrală, cerebel la purtător, ambiţia, puterea de munca, educaţia, faptul că suntem familişti, luptători, patrioţi. Nu vreau să spun de toată generaţia, că fiecare pădure are uscăturile ei, dar în comparaţie cu ce a urmat, procentul se diminuează progresiv.

La 1 decembrie e şi ziua postului PRO TV, de care te leagă atâtea amintiri...

Da... Şi ţin să subliniez că şi ziua trupei Simplu este tot la 1 decembrie. Am foarte multe amintiri frumoase din aceşti 22 de ani de scenă. Îmi este foarte greu să mă decid care e mai frumoasă dintre ele...

«CRBL s-a întors şi vă aduce multă energie, cum v-a obişnuit»

Ce înseamnă ziua aceasta pentru tine?

Îmi aduce aminte în fiecare an că sunt un norocos că m-am născut român, că sunt un supravieţuitor că majoritatea dintre noi şi că orice s-ar întâmpla am să pot să strig „România, te iubesc!”.

Care sunt cele mai importante motive pentru care îţi iubeşti ţara?

Este o ţară superbă! De fapt România este ţara tuturor posibilităţilor, nu America!

Şi am înţeles că ai ceva surprize speciale pentru români...

Da, am vrut să nu las să treacă această zi nemarcată în carieră mea, drept urmare am lansat deja cinci piese cu videoclip, chiar de Ziua Naţională. Eu sunt foarte mândru de asta şi cred că am să vă surprind şi anul acesta.

Te rog să ne dai mai multe detalii...

„Cine mă cunoaşte” este nouă mea piesă, pe care am lucrat-o cu Marius Moga. Trebuie să o ascultaţi! CRBL s-a întors şi vă aduce multă energie, aşa cum v-am obişnuit. Rămâneţi alături de mine şi în 2023, pentru că nu am să vă dezamăgesc. În afară de asta am să vă cânt şi ceva muzică populară. 

Televiziunile se întrec de Ziua Națională

La Antena 1 câștigă umorul 

image

La Antena 1 distracția începe de la primele ore ale dimineții, cu gașca de la Neatza. Și jurnalele de Observator vor avea ediții speciale, iar de la 16.30 Şerban Copoţ şi Dan Badea vă invite la „România, Râzi cu RoaST!”. Apoi, de la 20.30, începe o ediție special de „Chefi la cuţite”. 

Prima TV dă petrecere cu populari 

image

De la 15.30, Cristi Brancu îmbracă haine de sărbătoare și dă starul celei mai autentice sărbători românești de la Prima TV. Va fi o petrecere de pomina cu cei mai iubiți artiști români, precum Mioara Velicu, Steliana Sima, Elena Merișoreanu etc. 

La TVR 1 este «Ora Unirii» 

Noi suntem romani foto SibiuI Independent jpg

De la 14.30, la TVR 1 începe un program de divertisment condus de Iuliana Tudor, „Noi suntem români!”, iar de la 21.00 începe „Ora Unirii” prezentată de Irina Păcurariu şi de Toni Grecu. 

Kanal D mizează pe Dan Negru 

image

Emisiunea principală de sărbătoare de la Kanal D este ediția specială a concursului „Jocul cuvintelor” realizată de Dan Negru,ce va fi difuzată de la ora 22.30. Vor fi și invitați-surpriză, precum Damian Drăghici, Dorian Popa, Horia Moculescu, Daniela Condurache și Șelly. 

image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net