Theo Rose a dezvăluit numele copilului! Alegerea surprinzătoare făcută de iubita lui Anghel Damian

Ultima actualizare:

Theo Rose și Anghel Damian s-au decis asupra numelui copilului lor. Vedeta de la Pro TV e cea care a dezvăluit secretul. Totodată, actrița din serialul Clanul le-a oferit fanilor și o fotografie superbă cu burtica de gravidă.

Theo Rose a dezvăluit numele copilului
Theo Rose a dezvăluit numele copilului

În apropiere de Crăciun, Theo Rose și Anghel Damian au aflat dacă vor avea fată sau băiat! Vedeta de la Pro TV a anunțat sexul bebelușului, într-un mod foarte spectaculos. Cei doi vor fi părinții unui băiețel, iar petrecerea de gender reveal a fost făcută în compania prietenilor cuplului. 

Ei bine, timpul se scurge repede, iar vedeta a căpătat deja o burtică simpatică. Actrița a ținut să le arate fanilor cum arată viitoarea mămică. Totodată, Theo Rose a precizat și numele pe care l-a ales pentru primul ei copil.

Ce nume va purta fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian

Theo Rose, prima imagine cu burtica. Foto: colaj Instagram
Theo Rose, prima imagine cu burtica. Foto: colaj Instagram

Actrița din serialul Clanul, difuzat la Pro TV, și-a surprins fanii pe rețelele de socializare și a anunțat unul dintre numele bebelușului. Se pare că Theo Rose și Anghel Damian vor opta pentru două prenume, iar unul dintre ele va fi Ioan, spune antrenoarea de la Vocea României.

„Știu sigur că unul dintre prenume va fi Ioan”, le-a dezvăluit Theo Rose fanilor din mediul online, pe Instagram.

Theo Rose, despre bucuria de a fi mamă

„Eu sunt fericită. Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Eu sunt foarte fericită că o să am un copil. Eu sunt înnebunită după copii.

Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine. Mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu. Stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil.

Nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla. Să nu se împiedice. Să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face. Abia aștept chestia asta”, dezvăluia în urmă cu ceva timp,  Theo Rose.

Cum s-a aflat de relația dintre Theo Rose și Anghel Damian 

Recent, actrița a vorbit, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, despre modul cum s-a aflat în presă că are o relație cu Anghel Damian. Actrița a precizat că este conștientă de faptul că o persoană din anturajul ei și al iubitului său a fost cea care i-a dat de gol.

„Noi ne-am trezit în chestia asta. Clar cineva din jurul nostru (n.red. al ei și al lui Anghel Damian) a făcut chestia asta cu pontul. Pe lângă mine am oameni care mă vând, dar nu vreau să fac vreun caz din asta. Am trecut prin chestia aia mai bine decât mă așteptam, ușor n-a fost”, a spus Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ jumătate de an. Producția „Clanul” i-a adus împreună, dar cei doi au ținut destul de mult timp secretul.     

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net