Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă! Arată fabulos în această ținută

Ultima actualizare:

Au apărut primele imagini cu burtica de gravidă a lui Theo Rose. O fotografie publicată chiar de sora viitoarei mămici a făcut furori în mediul online. Vedeta de la Pro TV arată fabulos într-o ținută roșie.

image

Actriță, cântăreață, antrenoare la „Vocea României”, în relație cu Anghel Damian, dar și cu un copil pe drum. Categoric, Theo Rose trăiește cea mai bună perioadă din viața ei, iar acest lucru se vede la fiecare apariție a vedetei.

Fanii actriței din serialul „Clanul” au rămas fără cuvinte în momentul când au văzut o fotografie publicată de sora vedetei, Raluca Diaconu. Imaginea a atras peste 20.000 de aprecieri pe contul de Instagram al interpetei de muzică populară. Ce, nu știați? Sora lui Theo Rose e la rândul ei o mare artistă. Mai mult, aceasta arată trăznet. Raluca e și realizatoare și prezentatoare de emisiuni la Favorit TV și Național FM.

Dar să ne întoarcem la burtica de gravidă a lui Theo Rose și la ținuta impecabilă pe care a purtat-o la finalul anului trecut.

Theo Rose arată fabulos. Burtica de gravidă nici nu se vede

„O să fiu cea mai tare mătușă, promit! Din prima clipă am știut ce ești! Și o să îți fac cei mai buni melcișori cu lapte!”, a scris Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, în postarea publicată pe Instagram înainte de Crăciun.

Cam în aceeași perioadă, Theo Rose și Anghel Damian au aflat dacă vor avea fată sau băiat! Vedeta de la Pro TV a anunțat sexul bebelușului, într-un mod foarte spectaculos.

Cei doi vor fi părinții unui băiețel, iar petrecerea de gender reveal a fost făcută în compania prietenilor cuplului. Theo Rose a fost prima care a postat un clip video și un mesaj pe contul ei de Instagram.

Theo Rose, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ jumătate de an. Producția „Clanul” i-a adus împreună, dar cei doi au ținut destul de mult timp secretul. 

Recent, vedeta a vorbit, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, despre modul cum s-a aflat în presă că are o relație cu Anghel Damian. Actrița a precizat că este conștientă de faptul că o persoană din anturajul ei și al iubitului său a fost cea care i-a dat de gol.

„Noi ne-am trezit în chestia asta. Clar cineva din jurul nostru (n.red. al ei și al lui Anghel Damian) a făcut chestia asta cu pontul. Pe lângă mine am oameni care mă vând, dar nu vreau să fac vreun caz din asta. Am trecut prin chestia aia mai bine decât mă așteptam, ușor n-a fost”, a spus Theo Rose.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net