Theo Rose, reacție dură după ce a fost acuzată că le-a cântat manele copiilor bolnavi: „Dar ce se cântă, nebunilor? Vivaldi?”

Ultima actualizare:

Theo Rose a fost scoasă din minți de cei care au criticat gestul lui Florin Salam de a cânta manele la ziua unui copil bolnav de cancer pentru a strânge bani pentru operația pacientului. Vedeta de la Pro TV a fost revoltată că oamenii care nu au apreciat gestul cântărețului de manele. Viitoarea mămică a fost la rândul ei criticată pentru o acțiune similară.

Theo Rose, reacție dură după ce a fost acuzată că le-a cântat manele copiilor bolnavi
Theo Rose, reacție dură după ce a fost acuzată că le-a cântat manele copiilor bolnavi

Theo Rose și Florin Salam au ajuns în mijlocul unui scandal. Paradoxal, totul s-a petrecut după ce vedetele au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a ajuta niște copii bolnavi de cancer.

Theo Rose, care chiar zilele trecute a fost în vizită la Spitalul Fundeni,  a transmis un mesaj dur la adresa celor care critică anumite campanii de donații doar pentru că artiștii care s-au implicat cântă manele.

Nu doar Florin Salam a cântat manele pentru un pacient. Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au cântat, de asemenea, părți din cele mai apreciate piese ale lor, pentru copiii bolnavi de cancer de la Fundeni, devenind astfel ținta unor atacuri în mediul online.

Theo Rose, revoltată: „Trebuie să fii dobitoc să spui asta” 

„Postează Codin Maticiuc despre Florin Salam, care a fost invitat să cânte la ziua unui copil bolnav de cancer, a cântat pe gratis, a strâns suma, a completat banii pentru operație, din banii lui. Un gest superb. Din păcate, copilul s-a stins, nu a mai reușit să se ajungă la intervenție.

Ceea ce voiam să spun este că am făcut paralela cu unul dintre momentele mele care a ajuns viral pe internet, cu mine cântând una dintre piesele mele. Este vorba despre piesa „Cămașa”, la Spitalul Fundeni, la Secțiunea Hematologie Pediatrică, pentru că o mămică mi-a cerut dacă pot să le cânt puțin din piesa asta, pentru că au ascultat-o cu puțin timp înainte, fără să știe că vin acolo.

Nici nu am stat să mă gândesc, e o situație care te face să te simți neputincios. Dacă am putut să le aduc puțină bucurie....

„Dar ce se cântă, nebunilor? Vivaldi?”

„Odată ce s-a viralizat videoclipul, au apărut și multe comentarii de la oameni de cultură, care condamnă manelele și incultura asociată cu acest gen muzical și care pretind că orice gest venit din direcția asta nu ar trebui luat în considerare din cauza genului muzical. Erau ceva de genul „Bravo, acum că le-ai cântat o manea s-au vindecat”, „Manele se cântă la bolnavii de cancer”. Dar ce se cântă, nebunilor? Vivaldi?

N-am știut eu să cânt muzică clasică, altfel mă asculta toată România. E ca și cum ai spune că omul ăla bolnav nu merită să se vindece din cauza preferințelor lui muzicale. Trebuie să fii dobitoc să spui asta. Nu vă mai considerați selectivi, dacă nu ascultați manele.

Apropo de colegul meu Bogdan de la Ploiești, el a făcut multe gesturi frumoase pentru oamenii aflați în nevoie. Ăștia care au comentat ce au făcut? Puneți mâna și donați”, a spus Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net