Theo Rose, confesiune neașteptată: „Nu mai pot! Efectiv, nu mă mai ține suflul”

Ultima actualizare:

Theo Rose trece prin momente importante în viața ei. Jurata la Vocea României a decis să pună cariera muzicală pe locul doi pentru o perioadă. Vedeta a explicat clar de ce a ajuns să ia această decizie.

Theo Rose a dat de greu. Ce a pățit iubita lui Anghel Damian?
Theo Rose a dat de greu. Ce a pățit iubita lui Anghel Damian?

La doar 24 de ani, Theo Rose are tot ce-și poate dori. Vedeta e implicată în numeroase proiecte de succes, are o iubire ca-n povești și e pe cale să devină mămică.  Iubita lui Anghel Damian e afectată, însă, de schimbările prin care trece, iar cel mai mult e afectată cariera ei muzicală.

„Se simte oboseala deja, tocmai de aceea la evenimente am găsit o formulă de cântare ca să nu mă mai agit foarte tare. Mi-am dat seama la ultima cântare că nu mai pot. Gata că se rupe căruța. Trebuie să ne oprim acum pentru că nu mai pot.

Efectiv, nu mă mai ține suflul. Nu mai am suficient cât să mai cânt așa agitat cum am făcut-o până acum. Așa că, oamenii, o perioadă de acum încolo, mă vor auzi în variante puțin mai soft”, a precizat Theo Rose, conform fanatik.

Theo Rose trece prin schimbări importante: „Am găsit o soluție”

Vedeta a recunosct că a fost nevoită să facă puțină ordine în programul ei, astfel încât să poate merge la filmările pentru serialul „Clanul”,  dar și la spectacolele pe care le are programate.

„Mă simt bine, dar am aerisit perioada asta ca să pot să mă și odihnesc, și, pentru că am făcut asta reușesc să fac față programului cu filmările serialului, cu concertele.

Am găsit o soluție să mă împart cumva între toate acestea în măsura în care se mai poate acum. Sunt relaxată, este binevenită pauza asta”, a declarat Theo Rose.

Iubita lui Anghel Damian se consideră o graviduță norocoasă

Chiar n-a avut parte de cele mai ușoare luni la început de sarcină, vedeta se consideră norocoasă și e conștientă că putea fi mult mai rău.

„Am avut un prim trimestru cred că firesc. Din ce am citit cam acelea sunt simptomele normale: niște grețuri matinale, am avut și o săptămână mai complicată în care a trebuit să fac și niște perfuzii. Ca la gravide.

Dar, din ce povești am mai auzit, am trecut ușor peste acea etapă. Sunt femei care rămân traumatizate după primul trimestru de sarcină sau după toate cele trei trimestre”, a mai precizat Theo Rose, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net