Theo Rose și-a scos burtica la plimbare! Crește și se rotunjește! Cum arată acum!

Ultima actualizare:

După ce au anunţat că vor deveni părinţi, Theo Rose (25 de ani) şi regizorul şi actorul Anghel Damian (31 de ani) s-au bucurat de un val de afecţiune din partea publicului, mai ales că acum cei doi sunt în centrul atenţiei datorită proiectului de mare succes de la PRO TV, serialul „Clanul!". Aţa că noile imagini apărute în social media cu solista, în care se vede burtica de gravidă, au primit zeci de mii de aprecieri. Theo Rose se împlinește și se rotunjește pe zi ce trece şi radiază de fericire.  

Însărcinată în 6 luni, îndrăgita artistă își poartă cu mândrie burtica pe la evenimente. Zilele trecute, Theo Rose a fost prezentă la avanpremiera filmului „Haita de acțiune”, acolo unde a socializat cu mai mulți colegi de breaslă, printre care și Jorge, cu care a avut și o colaborare frumoasă.

Cum burtica de gravidă este din ce în ce mai proeminentă, Theo Rose nu a putut trece neobservată. Ba chiar a fost în centrul atenției la evenimentul monden amintit. Interpreta Verei Maximilian din serialul „Clanul”, difuzat de PRO TV, a adoptat o ținută lejeră, comodă, cu pantaloni albi, geacă albă, pantofi sport și un body crem mulat pe burtică.

Theo Rose: „Îmi vine să plâng încontinuu"

Cântăreaţa a povestit că nu a avut pretenții extraordinare pe durata sarcinii şi are mari emoţii să aducă pe lume băieţelul pe care îl poartă în pântece. „Am băut apă minerală mai mult decât am băut în toată viața mea și mănânc puțin mai mult, atât. Nu am pofte extraordinare, nu am fost pretențioasă și nu am avut probleme cu sarcina. Cu toate astea, îmi vine să plâng continuu. Mă abțin totuși”, a povestit artista, pentru emisiunea realizată de Cătălin Măruță la PRO TV.

Cât despre nunta cu iubitul său, regizorul Anghel Damian, Theo spune că încă nu a stabilit nimic precis. Nu mi-a zis nimeni nimic de nuntă. Important e să fim fericiți. În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Am vorbit de asta cu el, mai ales de cununia civilă. Tata și mamaie au știut din prima că e băiețel! A fost o surpriză faptul că este băiat și chiar mi-am dorit tare”, a mai spus ea pentru show-ul „La Măruţă".

Se pare că Theo Rose și Anghel Damian vor alege două prenume pentru fiul lor, iar unul dintre ele va fi Ioan, după cum a mărturisit antrenoarea de la „Vocea României".

Știu sigur că unul dintre prenume va fi Ioan”, le-a dezvăluit Theo Rose fanilor din mediul online, pe Instagram.

Theo Rose: „Sunt foarte fericită că o să am un copil"

Mai sunt puține luni până când frumoasa artistă își va ține în brațe bebelușul pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

„Eu sunt fericită. Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Eu sunt foarte fericită că o să am un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine. Mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu. Stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil”, a mai spus Theo Rose.

Theo Rose și regizorul Anghel Damian sunt împreună din vara anului trecut și de atunci viața lor este extrem de plină și de frumoasă, mai ales că în curând cei doi vor deveni părinți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net