Ce voce avea Theo Rose când era mică! Clipuri neștiute cu vedeta

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, și pe bună dreptate! Frumoasă, carismatică și talentată, Theo are tot ce îi trebuie pentru a se bucura de o carieră de vis și de susținerea necondiționată a fanilor. Pe lângă concertele pe care le susține, Theo Rose este protagonistă și în serialul „Clanul”, iar lanțul proiectelor sale pare nesfârșit. Artista în vârstă de 25 de ani cântă de la o vârstă fragedă, iar trecerea timpului a făcut-o doar mai frumoasă și mai talentată! Cum arăta în trecut artista, vedeți acum!

Ce voce avea Theo Rose când era mică
Ce voce avea Theo Rose când era mică

Artista reușește în mod fatastic să se ocupe de carieră, deși este însărcinată! Recent Theo a postat pe rețelele de socializare o poză de la un eveniment marca ProFM unde a cântat și în care i se vede burtica de graviduță. Ei bine, artista radiază pur și simplu, iar sarcina parcă îi dă mai mult chef de muncă. 

Primii pași în muzică

Theo Rose pe numele ei real, Teodora Maria Diaconu, s-a născut în comuna Izvoarele din Prahova și a urmat cursurile Liceului de Muzică Dinu Lipatti, specializarea Pedagogie Muzicală. Artista provine dintr-o familie în care muzica a fost dintotdeauna îndrăgită, dovadă fiind pasiunea pe care a moștenit-o de la sora ei mai mare. Acestea este cea care i-a îndrumat pașii pe care i-a făcut în această industrie, pornind de la tot ce înseamnă tehnică vocală bună, până la festivaluri de muzică. Deși la început familia a fost reticentă aceasta i-a dat binecuvântarea într-un final. Puțini știu că artista după terminarea liceului a vrut să dea la actorie, însă soarta a avut cu totul alte planuri pentru ea, astfel că, în ziua în care trebuia să dea examenul de admitere din cauza traficului a întârziat și nu a mai putut susține probele. 

Cine i-a descoperit talentul lui Theo Rose

„Am participat la festivaluri de folclor până la 11 ani, inițial de la 4 până la 10 ani am cântat doar muzică populară. După care, la îndemnul domnului Valeriu Lazarov, am început să cânt muzică ușoară.

Am fost la o preselecție pentru un concurs televizat la TVR, se numea <<Ploaia steluțelor>>, și fiind din provincie, am fost să dau o proba, s-a organizat o preselecție specială. Am ajuns într-o încăpere, am cântat în fața unei camere, am intrat și am dat un interviu într-o încăpere cu o doamnă și când am ieșit era acolo domnul Valeriu Lazarov.

Eu habar n-aveam cine e, mama, în schimb, era scursă pe sub mese de emoție. Știa și era copleșita de emoții. Eu, în schimb, l-am tratat că pe un om oarecare. Un domn în vârstă care chiar mă place, mi s-a părut simpatic. M-a pus să cânt din nou, am cântat din nou piesă pe care o cântasem în fața camerelor, după care m-a rugat să cânt ceva muzică ușoară, ce știu eu.

Pe vremea aia, fratele meu cânta multă muzică rock, iar răspunsul meu a fost următorul: <<eu știu așa niște muzică, ascultă frate-meu niște muzică rock, este în engleză, dar eu nu știu engleză>>.  S-a amuzat foarte tare domnul Valeriu și a zis, lasă cântă așa cum știi tu. Și-am cântat o piesă de la Evanescence.

Theo Rose poza mica (13) jpg

A fost amuzat de interpretare și mi-a zis că trebuie să cânt muzică ușoară, pentru că fața mea cere asta. Am participat la emisiune. Până la urmă, n-am câștigat, însă am ajuns în ultima etapă, dar n-am câștigat. Unul dintre primii oameni care a văzut realul potențial fără că eu să știu.

Mai târziu, am văzut de ce. Adică chiar m-am apucat de muzică ușoară. Chiar s-a întâmplat. Între timp am participat la festivaluri de muzică ușoară, am câștigat premii, dar am plecat și fără premii acasă, dar important e că am acumulat experiența cântării live și m-au descoperit acolo niște oameni care au văzut potențial în mine și am început la proiectul ăsta, Theo Rose, am început să lansăm piese pop, unele care au avut succes.”, a declarat artista în trecut pentru Click!.

Ei bine, există mai multe mărturii video care confirmă talentul pe care l-a nutrit Theo încă din copilărie. Mai mult de atât, putem spune că timpul i-a accentuat atât performanțele muzicale cât și trăsăturile fine. 

Theo Rose în timp ce cântă Imnul României

Theo i-a propus învățătoarei să o lase să cânte pentru că nu voia să picteze

Theo Rose în anul 2011 la concursul „Mamaia Copiilor"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net