Să vezi și să nu crezi! Cât se îngrașă graviduța Theo Rose, zilnic: „Nu mă așteptam”

Îndrăgita artistă Theo Rose face noi dezvăluiri despre „peripețiile femeii însărcinate”. În aproximativ două luni de zile, ea și Anghel Damian, bărbatul alături de care își clădește un viitor, vor ține în brațe primul lor copil - bebelușul Sasha.

Theo Rose. FOTO: Social media
Theo Rose. FOTO: Social media

Actrița serialului „Clanul” și-a ținut fanii informați pe toată perioada sarcinii, dând dovadă de sinceritate tranșantă chiar și în momentele unice din viața ei. Recent, Theo Rose a vorbit despre evoluția sarcinii sale, despre kilogramele care se acumulează cu rapiditate în ultimul timp, dar și despre micile probleme întâmpinate. 

Theo Rose: „E cam greu cu arsurile astea” 

În ultimul timp, artista se confruntă cu neplăcutele arsuri la stomac, de care speră să scape cât mai curând. 

„Merge bine (n.r., sarcina). Acuma am niște aciditate, niște arsuri la stomac. Cică îi crește părul, așa mi-a spus mamaie. Am zis că înghit o mașină de tuns dacă are așa mult păr. Că nu se poate… E cam greu cu arsurile astea. Mai am două luni și vreo două săptămâni, așa, teoretic”, a povestit Theo Rose, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Câte kilograme cântărește acum Theo Rose 

Cât despre kilogramele acumulate în sarcină, vedeta se numără printre mămicile fericite. Deși nu cântărește foarte mult (58 de kilograme), ea a mărturisit că în ultimul timp a ajuns în punctul în care se îngrașă chiar și un kilogram pe zi. 

„Nu am mâncat multe ouă roșii. Nu am mâncat prea mult, dar la asta cu îngrășatul…Pun cam un kilogram pe zi. Eu nu știu ce să zic. Nu prea mă așteptam. Le dau jos, dar nu mă așteptam să se întâmple chiar așa. Am 58 de kilograme acum”, a mai spus vedeta. 

Theo Rose le-a împărtășit fanilor cea mai mare teamă 

Theo Rose și Anghel Damian. FOTO: Social media
Theo Rose și Anghel Damian. FOTO: Social media

În urmă cu ceva timp, cântăreața le povestea fanilor de pe Instagram una dintre cele mai mari temeri ale sale. Astfel, Theo Rose speră ca după naștere să aibă aceeași poftă de mâncare, dar și același număr de kilograme. 

„E greu să fiu femeie gravidă timp de 9 luni. Mă duc să mănânc pentru că, în sfârșit, îmi place și mie să mănânc și tare îmi e frică că, după ce nasc, revin la setările din fabrică. E singura chestie de care mă bucur cu toată inima mea, că nu știu dacă o să mai țină așa prea mult. În sfârșit îmi place să mănânc și îmi e poftă de mâncare!”, mărturisea artista acum ceva timp, pe social media. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net