Theo Rose, probleme pe scenă la cel mai recent concert: «Au mai cântat și altele gravide, dar eu nu știu ce a fost în capul meu!»

Ultima actualizare:

Theo Rose (25 de ani) nu se lasă de concerte nici acum când este gravidă! Simpatica artistă a avut, însă, probleme mari la cel mai recent concert al său. S-a urcat pe scenă extrem de răcită, dar a mărturisit că nu acest lucru a stresat-o cel mai rău, ci un alt detaliu greu de ignorat.

Theo Rose trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Frumoasa cântăreață iubește ceea ce face, așa că încearcă să onoreze fiecare concert și proiect pe care îl are, chiar dacă este gravidă!

Sâmbătă seară, la cel mai recent spectacol al său, Theo Rose a avut parte de momente neplăcute. Artista le-a povestit fanilor ei, pe pagina sa de Instagram, ce bătăi de cap i-au dat o pereche de pantofi cu toc. 

„Deci că sunt gravidă e una, au mai cântat femei gravide, că sunt răcită și gravidă, e alta, pun pariu că au mai cântat și așa. Băi nene, dar nu știu ce a fost în capul meu, m-am ambiționat pe niște tocuri, dacă vă arăt, deci m-au stresat într-un hal fără de hal, îmi venea să dau cu ele de pământ.(...) Fiți atenți numai puțin, da? Cam așa, rochia asta lungă și ia vedeți, băi, deci sunt atât de incomode, mă, deci ceva mai rău de atât nu am purtat. Ca o țoapă am făcut, cred că am stat în picioare”, a spus Theo Rose, pe Instagram.

Theo Rose și iubitul, nerăbdători să devină părinți

Theo Rose și actorul Anghel Damian (31 de ani) abia așteaptă să devină părinți. Cei doi se susțin reciproc în tot ceea ce fac și asta le sudează și mai mult relația. Ajutorul pe care îl are din partea partenerului său de viață îi dă forța necesară lui Theo Rose de a trece peste orice obstacol îi iese în cale. 

Invitată recent într-o emisiune de televiziune, artista a povestit public prin ce stări trec ea și partenerul ei de viață, de când au aflat că vor deveni părinți.

„Anghel e la fel de speriat, pentru că bărbatul nu poate deține controlul, el nu simte cum se desfășoară toată chestia asta, totul se întâmplă înăuntrul femeii, ea deține controlul absolut, ea știe când ceva nu e în regulă, e foarte ușor să-ți dai seama (...). Suntem foarte emoționați de când am aflat că se va întâmpla asta. E un om care știe foarte bine să lucreze cu oamenii și să le ceară frumos tot ce are nevoie din partea lor, iar pentru asta îl admir foarte tare.

Asta se întâmplă și pe platourile de filmare, de asta l-am admirat de la casting, mi se părea că e cineva care știe ce să ceară de la mine fără să mă facă să mă simt jenată pentru asta, îmi dădea curaj să încerc mai mult. Cred că ăsta e un dar extraordinar pentru un copil, să aibă un părinte care să știe cum să pună problema frumos cu el. Cred că sunt norocoasă și cred că i-am dat o provocare foarte mare copilului, să urmeze modelul tatălui. I-am ales un tată cam puternic”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net