Theo Rose, în lacrimi! Are probleme în ultimul trimestru de sarcină: „Copilul meu nu...”

Ultima actualizare:

Theo Rose, artista cea mai îndrăgită și iubită de publicul din întreaga țară se pregătește să devină mamă în aproximativ trei luni de zile. Cântăreața va aduce pe lume primul ei copil, fructul iubirii dintre ea și regizorul Anghel Damian, cu care își împărtășește dragostea de aproape un an de zile.

Theo Rose nu și-a mai putut stăpâni lacrimile! Sursă foto: Captură TV
Theo Rose nu și-a mai putut stăpâni lacrimile! Sursă foto: Captură TV

Încă din momentul în care a aflat că este însărcinată, Theo Rose nu a lipsit de pe scenă și de la filmările serialului Clanul, însă acum oboseala și stările specifice gravidelor o fac pe artistă să traverseze momente greu de înțeles chiar și pentru ea. Într-un moment, pe platoul de filmare, vedeta a izbucnit în lacrimi, apoi a împărtășit acest moment cu fanii de pe Instagram.

Theo Rose: ,,De mila mea am plâns”

Artista se află deja în luna a șasea de sarcină, iar în tot acest parcurs a dat dovadă de seriozitate pe plan profesional, având grijă să își onoreze toate proiectele pe care le avea în derulare. Nu a lipsit nici de pe scenă, nici de pe platourile de filmare, iar pe Instagram mereu a împărtășit cu urmăritorii ei toate momentele mai mult sau mai puțin plăcute.

Recent, într-unul dintre InstaStory-urile ei, vedeta a povestit momentul în care nu și-a mai putut controla lacrimile. Din cauza stărilor din sarcină, a oboselii, Theo Rose a plâns în hohote, chiar în timpul unei scene.

Theo Rose. Sursă foto: Captură InstaStory
Theo Rose. Sursă foto: Captură InstaStory

„Am o viață...Azi noapte n-am închis un ochi, copilul meu nu știu ce avut. Poate să înceapă o serie de crize direct din burtă, întrebare pentru „parentologi”. Voiam să vă povestesc, la opt am venit pe platoul de filmare, am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns, dar de oboseală și de rău ce îmi era am plâns cu o poftă, de mila mea am plâns. Păcat că o să vedeți secvențele astea abia în sezonul 3, mie îmi trebuiau două sezoane doar de probă. Nu e nici cu actoria asta cum mi-am imaginat eu”, a povestit artista, în social media. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
IMG 3196 png
banner marmureanu
cub anamaria prodan bebeto png
image
actualitate.net
image
actualitate.net