Ce face Alex Leonte, în timp ce Theo Rose se pregătește să nască. Dovada că a uitat-o complet pe artistă

După ce au surprins lumea mondenă cu vestea despărțirii lor anul trecut, viața a început să meargă înainte pentru Alex Leonte și Theo Rose. Iar după cei 5 ani petrecuți împreună, faimoasa cântăreață și membră a juriului de la „Vocea României” deja așteaptă pe lume un copil alături de noul ei partener, iar Alex Leonte a descoperit o nouă poveste de dragoste, iar acum petrece la Mamaia.

Alex Leonte este pe litoral de 1 Mai / FOTO: arhivă personală
Alex Leonte este pe litoral de 1 Mai / FOTO: arhivă personală

Theo Rose și Alex Leonte au surprins publicul din țara noastră după ce și-au anunțat despărțirea, după mai bine de 5 ani petrecuți împreună. Însă, de atunci, viața a mers înainte pentru cei doi, iar astăzi au reușit să își găsească fericirea, cât și noi povești de dragoste. Cântăreața, cât și membra juriului de la „Vocea României”, Theo Rose, așteaptă deja pe lume un copil, alături de actorul în vârstă de 31 de ani, Anghel Damian. Iar în privința lui Alex Leonte, acesta trăiește o nouă poveste de dragoste alături de creatorul de conținut Manuela Lupașcu.

Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu
Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu

Iar cum deja suntem în pragul mini-vacanței de 1 Mai, vedetele au plecat deja spre litoral, unde fie au concerte la diferitele evenimente organizate în această perioadă, sau, pur și simplu, vor să se distreze chiar din prima zi a noului sezon estival. Iar cât despre cei doi foști iubiți? Ei bine, în timp ce Theo Rose deja începe să se apropie de data nașterii și a fost nevoită să rămână acasă, Alex Leonte se distrează la Mamaia, unde deja au început concertele mai multor artiști.

Alex Leonte, poze pe Instagram de pe litoral

Mai mulți artiști consacrați vor fi la Mamaia în aceste zile, pentru a susține concerte, chiar la clubul unde Alex Leonte s-a pozat. Irina Rimes, Innes și Dirty Nano sunt doar câteva nume care vor urca pe scenă, iar fostul iubit al lui Theo Rose a postat pe Instagram o poză cu el la Mamaia, alături de descrierea „1 mai bun ca altul”.

Așa că, dacă mai era cineva printre noi care se îndoia că Alex Leonte și Theo Rose au depășit complet perioada petrecută împreună, acum sigur că nimeni nu va mai putea comenta nimic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net