Lia Bugnar, mesaj pentru copilul lui Theo Rose! Ce a transmis fosta iubită a lui Anghel Damian: „S-a mai născut un...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Theo Rose (25 de ani) și Anghel Damian sunt în culmea fericirii! Cei doi au devenit astăzi, 14 iunie, pentru prima dată părinți. Contactată de Click!, Lia Bugnar, fosta iubită a regizorului serialului „Clanul”, de la PRO-TV, ne-a declarat că „un suflet curat tocmai a venit pe lume.”

Theo Rose a născut astăzi dimineață, prin cezariană, un băiețel la o clinică privată din Capitală! Relația cu tatăl copilului, Anghel Damian, a evoluat destul de rapid așa că au ajuns și în punctul de a deveni părinți. În momentul când s-au cunoscut, actualul partener de viață al artistei avea un bagaj de cunoștințe foarte bogat pe plan amoros, având în vedere că s-a iubit timp de nouă ani cu scenarista, Lia Bugnar.

Contactată de Click!, Lia Bugnar ne-a dat de înțeles că se bucură din inimă de faptul că fostul partener de viață a devenit tătic.

„Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași deasupra capului”, a declarat Lia Bugnar pentru Click!

Theo Rose, dedicată profesiei

Simpatica mămică a muncit, în lumina reflectoarelor, până în ultima clipă.

„Am înregistrat piese noi și niște sesiuni live. Mă preocupă asta acum, pentru că vreau să strâng câteva materiale pe care să le pot lansa atunci când voi fi în pauză. Adică timp de o lună înainte de a naște și o lună după naștere.

Cam așa mi-am propus să lipsesc de pe scenă și de la filmările pentru serial. Sper să nu fie probleme”, ne spunea Theo Rose în urmă cu câteva săptămâni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net