Spoiler Alert: Ce se întâmplă în Clanul, ultimul episod din sezonul 2. Ce rol are Lia Bugnar

Duminica aceasta, de la ora 20.00, Pro TV va difuza ultimul episod din sezonul doi al îndrăgitului serial Clanul. Pentru cei care nu au urmărit deja pe Voyo episodul final, noi îți spunem ce se întâmplă și ce personaj interpretează Lia Bugnar, scenarista producției.

Actorii din Clanul
Actorii din Clanul

Ce rol are Lia Bugnar în ultimul episod din sezonul 2 Clanul

Toată lumea așteaptă să (re)vadă ultimul episod din Clanul în care lucrurile se complică și mai mult. Pentru început, trebuie să vă spunem că, așa cum am anunțat deja, scenarista Lia Bugnar va apărea și ea într-un rol, câteva momente. După cum reiese din dialogul cu un medic din spital, personajul Liei Bugnar are o relație sau a avut o relație cu Costoiu, interpretat de Șerban Pavlu. Tot în spital apare și Carmen Tănase, tanti Luminița, decisă să-și facă dreptate. Însă vom vedea ce se întâmplă.

Theo Rose si Anghel Damian
Theo Rose si Anghel Damian

Personajul lui Theo Rose, avocata Vera Maximilian, urmează să fie arestată, iar motivele le veți afla numai urmărind episodul acesta în care Tătuțu, interpretat de George Mihăiță, este disperat pentru că rămâne fără familie, dar și oamenii din echipa lui. Pentru că, după cum știți deja, Florinel, jucat de Filip Alexandru Munteanu, a plecat împreună cu mama lui, Magda - Cătălina Jojo Grama, la hotel, însă a dispărut, fiind răpit în mod misterios.

Actritele din Clanul
Actritele din Clanul

Trebuie să știți că unul dintre personaje, și anume Afganu, interpretat de Dan Condurache, nu are un sfârșit foarte bun, căci Pelicanul, interpretat de George Ivașcu, își va face dreptate. Atât Tudor Achim, jucat de Denis Hanganu, cât și David Pribeagu, interpretat de Marian Olteanu, pleacă în căutarea lui Florinel și ajung amândoi în camera de hotel unde a stat acesta cu Magda, unde încep să se bată și să facă un mare scandal. Nu știm dacă reușesc să ajungă la o concluzie, însă mereu conflictele dintre ei scapă de sub control.

Marian Olteanu si Denis Hanganu
Marian Olteanu si Denis Hanganu

Să sperăm că filmările pentru sezonul 3 vor începe curând, după ce Theo Rose va naște și vom putea vedea ce se întâmplă cu celelalte personaje îndrăgite de telespectatori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net